@HEADHuNtErtcz: pasażer, żeby unikać starych kibli ( ͡°͜ʖ͡°) W ogóle ostatnio punktualność pociągów woła o pomstę do nieba. Z Gdyni gł. nagminne są opóźnienia 5 min rano (np. 8:30) i nie tylko. Co się odwaliło?
@RicoElectrico: jest to spowodowane tym że tor 501 między Cisową a Rumią jest zamknięty i musimy po jednym torze jeździć. Nie ma jak sprawdzić czym będzie się jechać :/
@HEADHuNtErtcz: Mam nadzieję, że ostatnie pytanie :D Skąd taka wredna dziura w rozkładzie Gdynia Gł. w kierunku Gdańska? 08:30, 08:51, 09:00 Przez to czas między pociągami wydłuża się z typowych 15 minut do 21. To wynika z jakiejś potrzeby synchronizacji przy zmianie taktu z 7,5 na 15 min właśnie ok. 08:30?
@HEADHuNtErtcz: Potrafisz krótko powiedzieć dla osoby, która nie przebywała nigdy w takiej kabinie co jest w nich lepszego? :D Jako pasażer impulsy są równie wygodne co te (chyba)przerobione stare, które mają w środku blado zielone siedzenia i wsytrój. Chociaż jakiś czas temu widziałem przerobiony stary skład(bez zmiany wyglądu zewnętrznego), który w środku miał kontakty 230 i wifi :D
@RicoElectrico: jak jeździsz w miarę o stałych porach to da się przewidzieć, który pociąg przyjedzie. przykładowo impuls powinien być w Gdyni o 8:51 (na Przymorzu jest o 9:11, nie wiem, czy dobrze liczę)
imagine wstawac o 5.00 zamiast o 5:20 bo chlop z ktorym jade jest jebniety na punkcie jak najszybszego bycia w pracy i bd tam siedzial bezczynnie 30 minut
W ogóle ostatnio punktualność pociągów woła o pomstę do nieba. Z Gdyni gł. nagminne są opóźnienia 5 min rano (np. 8:30) i nie tylko. Co się odwaliło?
Skąd taka wredna dziura w rozkładzie Gdynia Gł. w kierunku Gdańska? 08:30, 08:51, 09:00
Przez to czas między pociągami wydłuża się z typowych 15 minut do 21.
To wynika z jakiejś potrzeby synchronizacji przy zmianie taktu z 7,5 na 15 min właśnie ok. 08:30?
Jako pasażer impulsy są równie wygodne co te (chyba)przerobione stare, które mają w środku blado zielone siedzenia i wsytrój. Chociaż jakiś czas temu widziałem przerobiony stary skład(bez zmiany wyglądu zewnętrznego), który w środku miał kontakty 230 i wifi :D
@HEADHuNtErtcz: 31WE ( ͡° ͜ʖ ͡°)