Paczka sobie tak wisi, za 1 strzałem dodzwoniłem się do WER Warszawa gdzie usłyszałem iż paczki z tego dnia są "obrobione" tracking mi się nie zmieni do czasu dostarczenia przez pocztę. To ściema WERu ?
2017-03-23 11:00 Package in transportation 2017-03-23 07:38 WER Warszawa, Accepted in Poland 2017-03-17 11:40 AMSTERDAM E INTERNATIONAL MAIL, Package sent
@31337: nic się nie zmieniło cały czas był taki status jak u ciebie, zadzwoń sobie na infolinie poczty polskiej tam ci powiedzą dokładnie gdzie jest i za ile dojdzie
@31337: status się zmieni dopiero w następnym WER albo na twojej poczcie, a ststus "Package in transportation" to fejk i nic nie znaczy, patrzysz na gównostronce jakiejś.
@AliPaczka: http://www.17track.net/pl/ :) pewnie gówno, nic w 4 dni przyszło z Chin do NL, w 6 dni z NL do PL, teraz pewnie miesiąc poczta polska będzie kisić i pewnie zniknie :)
@31337: też do nich dziś zadzwoniłem (https://i.imgur.com/XGAcCmY.png) i powiedzieli mi że następny status bedzie po dostarczeniu dopiero do mojego domu, a jak zapytałem o przewidywany czas to otrzymałem odpowiedź "Czas dostarczenia jest zależny od kraju nadania" ? ? ? ? ?
@31337: To znaczy ze wyszlo z WER i idzie na Twą pocztę, czasem kilka dni. Dla przykładu moja z niedawna: RS930321666EE
A calkiem mozliwe ze mamy ten sam problem z czasem bo inna paczka moja ma: Wysłanie przesyłki 2017-03-17 11:40 AMSTERDAM E INTERNATIONAL MAIL Przyjęto w Polsce 2017-03-23 07:40 WER Warszawa Przesyłka w transporcie 2017-03-23 11:00 Czyzby tez z gearbest? Czasy się zgadzają :D
@kiernek: O kolegę chyba ominęły dziesiątki tematów z ostatnich kilku miesięcy.Wkleję to co zawsze: Co oznacza status przesyłka w transporcie? Status ten znaczy dokładnie tyle co... NIC. Absolutnie nie przesądza to o opłatach VAT/cło, nie oznacza to również podróży do kolejnego WER albo docelowego UP.
Skąd ten status? Status ten został wprowadzony pod koniec roku 2016. Zapytaliśmy o to rzecznika Poczty Polskiej. Prawdopodobnie chodziło tylko o zmniejszenie liczby telefonów na
aa i jeszcze do kolegi @kiernek, 17track jest gówno stroną bo pokazuje fałszywe trackingi albo trackingi nie twoich paczek, na to też by się znalazło conajmniej kilka dowodów.
Paczka sobie tak wisi, za 1 strzałem dodzwoniłem się do WER Warszawa gdzie usłyszałem iż paczki z tego dnia są "obrobione" tracking mi się nie zmieni do czasu dostarczenia przez pocztę. To ściema WERu ?
2017-03-23 11:00 Package in transportation
2017-03-23 07:38 WER Warszawa, Accepted in Poland
2017-03-17 11:40 AMSTERDAM E INTERNATIONAL MAIL, Package sent
@31337: To znaczy ze wyszlo z WER i idzie na Twą pocztę, czasem kilka dni.
Dla przykładu moja z niedawna: RS930321666EE
A calkiem mozliwe ze mamy ten sam problem z czasem bo inna paczka moja ma:
Wysłanie przesyłki 2017-03-17 11:40 AMSTERDAM E INTERNATIONAL MAIL
Przyjęto w Polsce 2017-03-23 07:40 WER Warszawa
Przesyłka w transporcie 2017-03-23 11:00
Czyzby tez z gearbest? Czasy się zgadzają :D
Co oznacza status przesyłka w transporcie?
Status ten znaczy dokładnie tyle co... NIC. Absolutnie nie przesądza to o opłatach VAT/cło, nie oznacza to również podróży do kolejnego WER albo docelowego UP.
Skąd ten status?
Status ten został wprowadzony pod koniec roku 2016. Zapytaliśmy o to rzecznika Poczty Polskiej.
Prawdopodobnie chodziło tylko o zmniejszenie liczby telefonów na
aa i jeszcze do kolegi @kiernek, 17track jest gówno stroną bo pokazuje fałszywe trackingi albo trackingi nie twoich paczek, na to też by się znalazło conajmniej kilka dowodów.