Aktywne Wpisy
2xpapanalepiku +353
Nowa lewacka jakość, niedziela, godzina 11:30 w telewizji publicznej tematy jak stymulować kobietę podczas sexu. To się przestaje w głowie mieścić
#tvp
#tvp
GrammarNazi +931
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Maxcom Smart MS514
czy
MANTA Titano 3 MSP95014B ?
Nie będzie grane. Ma odtwarzać filmy i przeglądać strony i robić w miarę dobre zdjęcia (na pamiątkę, a nie zawodowo). Zastanawiam się czy 1GB ramu nie będzie za mało dla Marshmallow i czy nie szukać czegoś z KitKatem. Z drugiej strony nowy system podobno jest aktualizowany, a 5.1 i tak każdy odradza.
A - i nie, nikt nie uzbiera i nie dołoży nawet 50zł, a tym bardziej 1000 do "kup coś porządnego". Ma być na miejscu, z gwarancją, od ręki, najlepiej w markecie albo salonie. Proszę tylko o subiektywną opinię co do tych dwóch modeli, ewentualnie coś w tym zakresie.
#android
http://player.pl/programy-online/nowy-gadzet-odcinki,1400/odcinek-10,S07E10,66268.html
zerknij, całkiem dobry materiał.
bo jak lumia to nokia a nie microsoft
Ja tam wszystko mam wiec starsza osoba tez by sie odnalazla.
za 500 stów używany ekran 400ppi, 2gb ramu, dobry snap a nie #!$%@? mtk, 20 mpx i nfc blue wifi lte nie ma takiej cenie tak ogarnięgo androida nawet uzywanego :D
Ale to juz jak chcesz #!$%@? telefon z #!$%@? wyswietalczem tylko po to by miec androida ktory ledwo chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego ja szukam czegoś średniego. Mógłbym kupić androida za 89zł, bo i takie był ostatnio w Auchanie, ale wolałbym coś, co by jednak COŚ reprezentowało. Tak jak mówiłem - oglądanie filmów i przeglądanie stron z