Wpis z mikrobloga

Zgadnijcie z kim nie podzieli się 40k ( ),

Tak btw. to są jakieś zasady tego koła ratunkowego - telefonu do przyjaciela? Przecież wyguglowanie takiego pytania trwa 10 sekund to jeszcze 20 sekund zostaje na pogaduchy o pogodzie.

A może by tak dać ogłoszenie na OLX "przyjaciel do milionerów średni czas wyszukiwania odpowiedzi 10 sekund". Brał bym 20% kwoty z pytania z użytym kołem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

#milionerzy
  • 10
@vexov: chyba już 100 razy pisano, że teraz przyjaciel siedzi w specjalnym pomieszczeniu w studiu odcięty od źródeł wiedzy i urządzeń pozwalających na sprawdzenie odpowiedzi
@vexov: nie da rady opcja z googlowaniem. weź pod uwagę, że słyszysz pytanie po praz pierwszy - musisz je wpisać w wyszukiwarkę i trafić od razu na poprawną odpowiedź. a możesz mieć pytanie takie jak z rurą wydechową.
@Deba: to z rurą wydechową wyguglowałem w 8 sekund z stoperem w ręce. Ogólnie sprawdzałem sobie i na 20 pytań tylko 1 nie byłem w stanie wyguglować na czas zabrakło mi 3 sekund.

Ale skoro jest jakaś mistyczna kanciapa to temat do zamknięcia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Merytoryk: czyli można zabrać tylko jednego przyjaciela? nie ma już do wyboru do koloru w zależności od kategorii pytań? czy możesz zabrać cały autokar przyjaciół nawet nie wiedząc czy będziesz grał albo czy skorzystasz z tego koła? jak to teraz jest?