Aktywne Wpisy
PolishPsycho +37
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +60
Napisalem już e mail do kuratorium w szczecinie. Planuje jeszcze jutro pojechac tam z moją siostrą.
Nie pojde na policje bo policjantka od spraw do młodzieży to matka jednej z tych ktore moją siostre gnębią.
Wiecie jak zalatwic taką sprawe? Kuratorium wystarczy?
#pomocy #dzieci #pytanie
inne #!$%@? zobacza i od razu szacun pod sala
To pojade na komisariat i zaznacze aby ta policjantka nie brala w tym udzialu
Edit: oczywiście fakt gnębienia zgłoś na policję!
Do tego policja, możesz też powiadomić urząd miasta lub gminy wydział oświaty, bo to są organy prowadzące.
Policja jest potrzebna, niech zbierają zgłoszenia, bo gdy sprawa zajmie się np. Sąd rodzinny to piewrwsze co robi to info od policji.
Powodzenia.
Słowa wychowawcy to jakiś skandal...
Komentarz usunięty przez moderatora
A tu mamy ewidentny przykład, że coś jest nie tak. I nie twierdzę, że siostra Mirka to aniołek, ale takie problemy powinien próbować rozwiązywać: wychowawca, psycholog szkolny, dyrektor. Rozwiązywać problem, a nie straszyć przeniesieniem do innej klasy.