Wpis z mikrobloga

@100kW: Szczerbinka rusza się troszkę prawo lewo. Przy zamykaniu nieuniknione prawie jest tego nie poruszyć. Czasem mam skupienie po lewej, czasem po prawej czasem mieszane (to ze zdj. to jakiś czas temu robione, było na kompie to wkleilem).
Ogólnie z gamonia jestem naprawdę bardzo zadowolony, zrobiłem mu taki tuning że nie poznaję kolegi :) Po zakupie to był klocek, teraz jestem zadowolony. Ale wiadomo, w miarę jedzenia apetyt rośnie.
  • Odpowiedz
@100kW: Polerka elementów spustu i doklejenie dystansu na półkę spustu by go skrócić. Wymiana sprężyny na 'miekszą'. Smarowanie całości wewnątrz. Doklejenie PET do spustu aby się nie ruszał. Polerka portu ładowania. Dociśnięcie lufy do portu ładowania. Dętka na chwyt, celem pewniejszego trzymania. Pseudo okopcanie przyrządów kalką techniczną
+ regularne smarowanie i konserwacja uszczelki lufy.
  • Odpowiedz
@krak: widzisz, a mi stary zawodnik doradzil nie dotykac niczego poza sprezyna spustu, do tego umyc do sucha mechanizm spustu, a zna ten pistolet jak malo kto i dlatego mi go polecil. Bankowo nie dalo to mierzalnej poprawy skupienia, ale samopoczucia na pewno;) A jezeli spust masz ustawiony na <0,5kg to ta tarczka wcale nie jest taka dobra ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
1.2 kg
A ze nie jest taka dobra to wiem. To stara tarczka i wcale nie wybierana do zdjecia. Pierwsza lepsza. Ja aktualnie strzelam 530 średnio, wiem że ciągle słabo...
  • Odpowiedz