Wpis z mikrobloga

Ograłem wszystkie części #masseffect. Dzisiaj pograłem trochę w Andromedę i jestem mocno sceptycznie nastawiony. Już pomijam kwestie techniczne i słabą optymalizację. Mass Effect pod tym względem zawsze kulał. Po prostu sposób prowadzenia gameplayu, słabe dialogi, sam design świata to nadal rok 2007... Czy już #!$%@? nikt poza CDP i R* nikt nie umie robić dobrych #gry?
PrawdziwySkurfiel - Ograłem wszystkie części #masseffect. Dzisiaj pograłem trochę w A...

źródło: comment_q6edOuea9XU1DkjLIBg1nxWw7GDcO3lF.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PrawdziwySkurfiel ja chciałem nadrobić straty i zacząłem od 1, ale nie ogarniam fenomenu. design poziomów to jakieś nieporozumienie, a interfejs leży. jak czytam krytyczne opinie na temat andromedy to wychodzą podobne argumenty.
  • Odpowiedz
@PrawdziwySkurfiel Nikt, nikt. Forza horizon 3 była przecież gówniana. Bf1 wiadomo też. Ta Zelda o której każdy trąbi to też kupa nieprzeciętna. A Blizzard to w ogóle #!$%@? gry robi. Że nie wspomnę o tym prostackim Dark Souls 3.. Nowy ex na PS4, Horizon, też ponoć tragedia. Recenzje tych tytułów w granicach 9/10 i setki pozytywnych opinii muszą być przecież sprzedane! Przecież tylko Wiedzmin 3 jest dobry (no wiadomo, polski, najlepszy).
  • Odpowiedz
@L-Dogg: jak na tamte czasy gra była WYBITNA. Fenomenalny klimat, świetne dialogi, fabuła, grafika, postacie no i KOMANDOR SHEPARD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A teraz pomyśl, czym Andromeda może zachęcić? Grafika? Na pewno nie. Postacie? Ayy lmao. Może klimat? Dla mnie to już nie to samo ;)

@scena_dokowania :

W ME:A można grać w EA Acces i Origin Acces więc co #!$%@? głupoty? Moja opinia
  • Odpowiedz
@PrawdziwySkurfiel: A ty co pieprzysz za głupoty? Jeżeli twoim zdaniem dobre gry robi tylko cdp i r* (XDDDDD) to beka. Rockstar od jakiegoś czasu pokazuje jakim jest zajebistym producentem, dokładniej od kiedy wyszło GTA Online i nawet nie umieją go zabezpieczyć porządnie od paru lat, a dalej wciskają jakieś gówno aktywności tam. Robią dobre gry, ale tylko pod względem technicznym, bo szybko się nudzą albo są na raz.
  • Odpowiedz