Wpis z mikrobloga

@ZaczynamOdNowa: jest ograniczenie bodajże do 70 > puszczasz nogę z gazu > a tu pojawia się 50tka i od razu zdjęcie z fotoradaru xD trzeba by gwałtownie zahamować doprowadzając do kolizji aby się pierwszym razem nie złapać
  • Odpowiedz
@support: pierwszy znak 70 jest jeszcze przed tablicami i przed skrętem. Do 50 masz lekko 300 metrów. Dodatkowo masz #!$%@? znaków "zakręt", "zwolnij", "fotoradar" i w końcu "50". Gdzie, żeby nie dostać mandatu możesz śmiało jechać 60.
Tak bardzo sytuacje awaryjne, hamowania na ręcznym, kolizje, dachowania - no prędkości nie do opanowania i w ogóle takie tam.
RRybak - @support: pierwszy znak 70 jest jeszcze przed tablicami i przed skrętem. Do ...

źródło: comment_kMY6D8A29nEkBdeiDJz3CjIiqVuP7euX.gif

Pobierz
  • Odpowiedz
@Lapidarny: przejeżdżałem 19 stycznia i się bardzo oburzyłem fatalnym oznakowaniem i zrobieniem mi zdjęcia lub sąsiadowi z prawego pasa. Skoro zmienili to widać nie tylko ja się oburzyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RRybak: ja jechałem jeszcze nie było tych znaków tylko fatalnie oznaczone 50 i od razu fotoradar - jak ktoś nie znał miejsca to nie było możliwości wyhamowania. Ale z tego co piszecie jest już prawidłowo oznaczone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz