Aktywne Wpisy
dom_perignon +575
Kadet20 +113
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Zdjęcia ściągam przez FTP (serwer utworzony na telefonie przez ES file manager) bo przez kabel windows nie widział wszystkich.
Jak skopiować SMS i kontakty z telefonu w szybki i bezbolesny sposób?
Kontakty mam w pamięci telefonu, jak je przenieść na konto google powiązane z telefonem?
#android #oneplus
1. Zamiast FTP z ES FileManager użyj AirDroid
2. Co bekapa smsow https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=pl
3. Bekap kontaktów : Kontakty -> rozwiń menu w prawym górym rógu -> Importuj/eksportuj -> Eksportuj do pliku .vcf -> wybierasz kontakty -> Wybierasz gdzie ma się zapisać i voila. Potem ten plik AirDroidem sobie pobierz na kompa. Analogicznie je przywrócisz opcją importuj z pliku .vcf
W recovery (ja mam twrp) jest przycisk backup i tam można pozaznaczac najlepiej wszystko i kliknąć backup. Trwa około 15 minut, robi obraz w pamięci telefonu i masz to do dyspozycji w razie czegokolwiek. Warto coś takiego zrobić.
Ach i jeszcze mimo włączonej opcji w ustawieniach, nie mam rozszerzonej opcji restartu po przytrzymaniu przycisku włączania.