Aktywne Wpisy
Darthal +29
Wyobrażacie sobie w ogóle leżeć razem z dziewczyną, gdy ona jest przytulona do was, oglądać jakiś film na netfliksie, całować się w między czasie, dotykać, spać razem czując jej ciało obok. To uczucie że ona was kocha, pożąda was, stara się. Przecież to musi być coś zajebistego.
#samotnosc #przegryw
#samotnosc #przegryw
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co jest takiego fajnego w posiadaniu dziewczyny incele? Przecież trzeba z nią non stop łazić i spędzać czas razem, słuchać gadania. Nie ma miejsca na jakieś odcięcie się, granie w gierki, picie browarków do późna czy spokojnego spędzania czasu samemu. Jeśli jesteście przegrywami introwertykami TO NIE JEST DLA WAS. Już nie mówiąc o tym, że na pewnym etapie mieszka się ze sobą, niektórzy mają dzieci, itd. Ja to lubię
Co jest takiego fajnego w posiadaniu dziewczyny incele? Przecież trzeba z nią non stop łazić i spędzać czas razem, słuchać gadania. Nie ma miejsca na jakieś odcięcie się, granie w gierki, picie browarków do późna czy spokojnego spędzania czasu samemu. Jeśli jesteście przegrywami introwertykami TO NIE JEST DLA WAS. Już nie mówiąc o tym, że na pewnym etapie mieszka się ze sobą, niektórzy mają dzieci, itd. Ja to lubię
Jak w praktyce wygląda programowanie ruchów maszyny?
Tak sobie czytam instrukcję obsługi (patrz: obrazek).
I ten kod NC wydaje się trochę mało praktyczny, szczególnie przy bardziej skomplikowanych kształtach.
Myślałem, że będzie to coś na zasadzie, że tworzę rysunek 3D lub 2D, zaznaczam ścieżkę poruszania się narzędzia i gotowe.
W przypadku frezarek- z reguły stosuje się tylko CAD/CAM- za dużo pisania ręcznego by było...
http://www.kfilipowicz.zut.edu.pl/Programowanie/SHOP_TURN/ShopTurn_PL.pdf
@Trelik tak ale to tylko nakładka tak samo jak manual turn
Są jeszcze kody na cykl, czy na promienie G03, G02. Wpisujesz i lecisz z kosem...