Aktywne Wpisy
Szumrzeczny +22
Koledzy jutro będzie dzień, w którym mogę wylądować na bruku, bowiem jutro właśnie wszyscy się dowiedzą, że "uwaliłem" studia i idę do pracy
Bardziej prawdopodobny scenariusz to raczej wielka awantura, płacz i darcie mordy (a i jeszcze złośliwe docinki przez co najmniej kilka miesięcy), ale znając moją #!$%@?ą rodzinkę #!$%@? z domu niestety również jest możliwe, jak coś nie idzie dokładnie tak jak sobie #!$%@? w głowie, to dostają jakiejś dzikiej furii,
Bardziej prawdopodobny scenariusz to raczej wielka awantura, płacz i darcie mordy (a i jeszcze złośliwe docinki przez co najmniej kilka miesięcy), ale znając moją #!$%@?ą rodzinkę #!$%@? z domu niestety również jest możliwe, jak coś nie idzie dokładnie tak jak sobie #!$%@? w głowie, to dostają jakiejś dzikiej furii,
Bryk +2
Co chcecie zrobić z 1/4 ludności na ukrainie, którzy są rosjanami? Masową eksterminację? Obozy? Dlatego łatwo im było zająć wschodnie republiki bo ich tam po prostu chcą i witają z wiwatami a w okolicach kijowa już jest ludność ukraińska, która ich nienawidzi dlatego się wycofali bo wszędzie mogli oczekiwać partyzantki #ukraina
#rower #lazaro