Aktywne Wpisy
WielkiNos +207
Pani poseł vel "drogi żołnierzu wysyłają cię na wojnę ale w nagrodę możesz sobie pogwałcić" tym razem używa ludzkiej tragedii aby nasrać na Polskę. Bo nie można napisać, że nie żyje niewinna dziewczyna, skupić się na ofierze i uczczeniu jej pamięci. Trzeba dodać, że stało się to w "ponoć najbezpieczniejszym w Europie kraju dla kobiet".
W Polsce wskaźnik przemocy seksualnej wynosi 7,7 na 100 000 mieszkańców co plasuje nas na jednym z
W Polsce wskaźnik przemocy seksualnej wynosi 7,7 na 100 000 mieszkańców co plasuje nas na jednym z
rozowypasiak +101
Oddajcie mi stary dobry wykop! Coście z tym portalem uczynili ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Główna to jakiś dramat - fake newsy i clickbaitowe tytuły jak z portalu na O, a podobno kiedyś byli tu świadomi użytkownicy, którzy nie dają sobie wciskać kitu ( ͡~ ͜ʖ ͡°) #pdk
Mirko świeci pustkami, a jak już ktoś coś ośmieli się coś dodać, to spora część komentarzy jest
Główna to jakiś dramat - fake newsy i clickbaitowe tytuły jak z portalu na O, a podobno kiedyś byli tu świadomi użytkownicy, którzy nie dają sobie wciskać kitu ( ͡~ ͜ʖ ͡°) #pdk
Mirko świeci pustkami, a jak już ktoś coś ośmieli się coś dodać, to spora część komentarzy jest
W końcu przyszła do mnie świąteczna #wykopoczta !!!
Mirek @hjkl zrobił mi niespodziankę i kilka dni po moim wpisie, że robię sobie przerwę od alkoholu wysłał mi prezent!
Oczywiście co? Piwo własnej roboty! (Echhh... nie wiem, czy to się liczy jako alkohol?)
Oprócz tego zajebisty zegarek, puzzle, Michałki Białki ( ͡° ͜ʖ ͡°) i fajny wisiorek.
Ale i tak najlepszy był list. Mirku, wzruszyłeś mnie, mówię serio. Szczególnie pod koniec.
Dziękuję bardzo bardzo za wszystko, a szczególnie za list :-).
Zegarek oczywiście bedę nosić bo nie miałam do tej pory i serio mi się podoba. Mam nadzieję, że się nie spóźnia (ustawiłam go na prawilną godzinę #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Odpiszę Ci więcej na pw.
#tylewygrac #atencyjnyrozowypasek #pokazreke
Czy mam wypić piwo, chociaż miałam nie pić?
@gorzka: Hehe, chyba żart XD Dostałaś tyle plusów że do końca roku nie ma picia XD
Warszawa, przerwa obiadowa poważne korpo gorzkiej:
- o gorzka jaki ładny zegarek! Gdzie go kupilas?
- dostałam ze strony z śmiesznymi papieżami
:D