Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1753
Miruny, 2 lata temu mój kuzyn z którym nie miałem właściwie żadnego kontaktu zadzwonił do mojego ojca z prośbą o pożyczke 50 tysięcy złotych na ratowanie jego firmy transportowej (ma kilka busów i tracił płynność) Ojciec się zgodził. Kuzyn pieniędzy oczywiście nie oddał. Jak gdyby nigdy nic lata sobie z żonką na wakacje i biorą nowe samochody w leasing czym chętnie chwalą się na facebooku. Ojca zbywa tekstami typu "nie mam kasy
Obiboq +35
To są konkretne wymagania :D
#tinder
#tinder
#lenovo #informatyka #laptopy #komputery #apple
@smietanaminer: kupić/złożyć normalnego PCta a nie zawracać sobie głowę transferem przez pcie-x1 (niezależnie jakie fizycznie złącze będzie na zewnątrz, to i tak jest transfer ograniczony ilością linii w mini-pcie lub expresscard do którego się podłączasz, czyli x1)
Poza tym w zestawach startujących od ~90$ masz tak wujowy zasilacz wtyczkowy, że żadnego GPU bym tam nie wsadzał...
https://www.aliexpress.com/item/Expresscard-34-To-2-PCI-e-16x-slots-adapter-Laptop-Express-card-54-connect-PCI-express/2037993554.html
@smietanaminer: ta ale to jakieś testy z archeo, spróbuj porównywać na jakiejś współczesnej wydajnej grafice na PCIe 3.0 ;)
tutaj to też nie 400zł, tylko + jeszcze zasilacz >100, + jeszcze karta graficzna do tego. A laptopowy CPU, choćby