Wpis z mikrobloga

Zamierzamy ze znajomymi stać już od 4 (Polski Bus z Krakowa 2:30 + brak biletów) i zastanawiamy się, ile przyjdzie nam czekać. Na ile przed pierwszym meczem wpuszczają ludzi do Spodka?
#iem #csgo
  • 6
  • Odpowiedz
@Wolsky: Brat rok temu przyjechał razem zemną (ja miałem bilet on nie) o około 8 :v Ja poszłem z biletem on stał niecałą godzinkę :v ale z tego co słyszałem to skrócił sobię troszkę kolejkę :v
  • Odpowiedz
@Wolsky: Ja byłem 2 lata temu i nie wiem na ile tam się pozmieniało z tym, ale jak zamierzasz stać od 4 to możesz być gdzieś już z przodu kolejki ale jak zaczną wpuszczać od 9 to będę wpuszczać dopiero od tej godziny a może nawet później. Byle nie było chaosu z kolejkami bo wtedy się problemy pojawiały. Pierwszy raz jedziesz ?
  • Odpowiedz
@Wolsky: o czwartej to lekka przesada, bo w zeszłym roku byłem z kumplami o 7:30 i mimo, że ludzi było multum, to weszliśmy w pierwszej turze.W 2014 roku przyjechalismy kolo 8 i było może kilkadziesiąt ludzi, kolejka była bardzo mała a niektórzy stali już od 3 w nocy, bo z nimi gadaliśmy,myślę, że jak będziesz na 7 to styknie.
  • Odpowiedz
  • 0
2 lata temu na miejscu byłem o 7.30 wlazłem o 12.Straszne bydło i przepychanki plus pełno cwaniactwa szukającego jak się wbić bez stania
  • Odpowiedz
@Wolsky: Ludzi teraz może być jeszcze więcej. Co do skracania... W tym roku będzie to bardzo trudne - specjalnie kolejka będzie tak "przegrodzona", że osoby które będą chciały być cwane trafią idealnie na ochroniarzy których będzie teraz dużo więcej :).
  • Odpowiedz