Aktywne Wpisy

Tja88 +21
Wczoraj stwierdziłem, że żyjemy w świecie brudasów. Mam miejsce w parkingu podziemnym bloku, który dawniej co jakiś czas był czyszczony maszynowo. Od jakiegoś czasu nie jest i po zimie miejsca parkingowe są brudne, zapiaszczone. W samochodzie mam welury, więc postanowiłem, że ogarnę sobie swoje miejsce we własnym zakresie. Z pracy pożyczyłem bardzo fajną, gęstą i miękką miotłę, którą najpierw pozamiatałem piach i pył. Następnie przejechałem całość odkurzaczem, a na koniec zmyłem miejsce
źródło: Clipboard01
Pobierz

Chciałbym go używać jako smart do TV ewentualnie jako serwer dlna. Tylko zastanawiam się czy warto jeśli jest już szybszy Pi3
#raspberrypi
@adam-skowyt: zapomnij
@adam-skowyt: kup sobie chinskiego tv boxa na androidzie, bedziesz zadowolony...
Rpi0 pomijam. Różnica między rpi2 a tymi dwoma boxami za które zapłaciłem 120 i 150 zł jest kolosalna, nie zapominając, że na rpi nie odpalisz np. netflixa. Rece me opadaja jak ci wszyscy janusze piszą tobie, że rpi2 jest zajebiste pod kodi, ale wiesz co? Nagram ci film, jak chodzi kodi na rpi2 a jak na t95m
@mininomad: a kto ci naopowiadał że pi zero nadaje sie do osmc ?