Jak widać na zdjęciach uszkodzony jest zawias(koszt oryginalnych części i naprawa we własnym zakresie to około 250zł, ale podobno jest to wada fabryczna i można się spodziewać naprawy gwarancyjnej).
Jeżeli tak by było to byś sam to naprawił, nie? Zresztą na zdjęciach widać, że próbowałeś, uszkodzenie mechaniczne, w tym stanie się nie kwalifikuje do takiej gwarancji.
Laptop na gwarancji do kwietnia b.r.
Nie ma gwarancji.
Jak chcesz go sprzedać, to pchaj wszystko na części: dysk osobno, pamięci osobno, matrycę osobno, płytę, palmrest itd. albo po prostu napraw i wtedy sprzedaj jak ci się nie chce bawić. #wykopowiczesprzedajo
Jakby był mi potrzebny to bym go naprawił - nie jest więc chce go sprzedać... Otwieranie i zamykanie zrobiło swoje zanim zmieniłem go Mac'a i wygląda jak wygląda... W sumie to może i dobry pomysł, żeby sprzedać go na części :) Wpis usunąłem bo widziałem już pod nim hejt...
Jeden z moich pierwszych wpisów na Wykopie (z głupa sobie sprawdziłem co tam się działo w 2015) - wrażenia z randki z super dziewczyną. Ta sama dziewczyna leży właśnie obok mnie i chrapie cicho w naszym łóżku, w naszym mieszkaniu :D Udało mi się! ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Jeżeli tak by było to byś sam to naprawił, nie? Zresztą na zdjęciach widać, że próbowałeś, uszkodzenie mechaniczne, w tym stanie się nie kwalifikuje do takiej gwarancji.
Nie ma gwarancji.
Jak chcesz go sprzedać, to pchaj wszystko na części: dysk osobno, pamięci osobno, matrycę osobno, płytę, palmrest itd. albo po prostu napraw i wtedy sprzedaj jak ci się nie chce bawić.
#wykopowiczesprzedajo
W sumie to może i dobry pomysł, żeby sprzedać go na części :)
Wpis usunąłem bo widziałem już pod nim hejt...
@amdziak: Tak będzie najlepiej, handlarz jeżeli odkupi od ciebie całość to zrobi tak samo.