Wpis z mikrobloga

Cześć mirki, w zeszłym roku machnąłem projekt stolika kawowego i się zastanawiam tak czysto teoretycznie za ile bym mógł go sprzedać.
Jako, że wy bardziej obeznani w temacie to może podacie jakieś realne ceny.
Wymiary 50x50x50, grubość blatu 4cm, sosna, żeliwna podstawa, masywny, stabilny.

1000zł za coś takiego to przegięcie mocne ? Czy wręcz przeciwnie ? Czy raczej byście oscylowali przy 500zł albo niżej ?

#stolarstwo #pracastolarzamnieprzepoczwarza #kociochpyta
n0xx - Cześć mirki, w zeszłym roku machnąłem projekt stolika kawowego i się zastanawi...

źródło: comment_2T3DGkkpgmVuHZXV1jIZ9SOXJzSXlNDZ.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@kleeb: stara decha sosnowa ale musiałem nad nią trochę popracować, wydałem na niego coś koło 250 zeta w sumie, z 5 dni roboty ?
  • Odpowiedz
@ddrtgx89: Myślę, że jest więcej wart ale to pewnie przez to, że sam go robiłem i mi się podoba ale pytanie czy znajdzie się ktoś kto byłby w stanie zapłacić 1k+ za taki stół, dlatego się pytam, co by się rozeznać czy jest w ogóle sens myślenia nad robieniem takich rzeczy dla ludzi i żeby przy okazji coś z tego było a nie, że będę na czysto wychodzić z każdym
  • Odpowiedz
@n0xx: Wystaw na allegro na aukcji. Rozpocznij ja od 750 - 800 zlotych i zobaczysz co sie bedzie dzialo. Ustaw dla pewnosci jakies minimum, jesli uwazasz, ze bedziesz sie czul bardziej komfortowo. Bez spiny.
  • Odpowiedz