Wpis z mikrobloga

Cześć, chciałbym zmienić telefon. Do tej pory korzystałem z windows phone i byłem całkiem zadowolony, ale chciałbym spróbować androida. Co polecacie w cenie ok 300-400 (max 500) zł? Myślałem o samsungu S4, ale nie siedzę w temacie więc pytam was :)
#gsm #android #pytanie
  • 11
  • Odpowiedz
@Misiekk92: szczerze, jak zmienisz na androida za 400zł to bedziesz sie #!$%@? na to, ze sie wiesza. IMO, zeby andrut sie nie wieszal po jakims czasie to musisz sporo na niego wydac.
  • Odpowiedz
@Misiekk92 rozumiem, że używany?
S4 to już stary technologicznie telefon. Chyba lepiej wziąć coś nowszego z trochę niższej półki.
Może używane Xiaomi 3S? Na baterii 3 dni trzyma, działa bez zająknięć.
  • Odpowiedz
No nie koniecznie używany, oglądałem ostatnio nowe telefony jakiejś chińskiej marki, której nazwy już nie pamiętam i kosztowały ok. 300zł. Podejrzewam, że to szajs. Ten xiaomi wygląda spoko, ale ledwo mieści mi się w budżecie. Teraz miałem telefon z przekątną 5 cali i nie chciałbym zmieniać na mniejszy.
  • Odpowiedz
@Misiekk92: No taki najblizszy twojego budzetu, to bylby redmi 3s, reszta telefonow juz blizej tysiaka. Z kupowaniem na allegro xiaomi musisz uwazac, bo ci wysla jakies gowno podrobione. Ogolnie jesli chodzi o xioami, to polecam miuiforum.pl tam mozesz sie wszystkiego dowiedziec o tych telefonach.
  • Odpowiedz