Aktywne Wpisy
mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy istnieją jakieś różowe którym imponują czuli, delikatni faceci? xDD
Niestety odziedziczyłem jakieś damskie geny ale też kobiece środowisko miało na mnie wpływ. Nie kipie testosteronem, nie lubię agresji, nerwowych sytuacji. Lubię romantyczne rzeczy, delikatne czułości xD Przykładowo teraz mamy święta to lubię takie klimaty jak przystrajanie domu, jakieś świeczki zapachowe i chciałbym mieć kogoś z kim oglądałbym seriale pod kocem z kubkiem herbaty albo chodzilibyśmy oboje w świątecznych
Czy istnieją jakieś różowe którym imponują czuli, delikatni faceci? xDD
Niestety odziedziczyłem jakieś damskie geny ale też kobiece środowisko miało na mnie wpływ. Nie kipie testosteronem, nie lubię agresji, nerwowych sytuacji. Lubię romantyczne rzeczy, delikatne czułości xD Przykładowo teraz mamy święta to lubię takie klimaty jak przystrajanie domu, jakieś świeczki zapachowe i chciałbym mieć kogoś z kim oglądałbym seriale pod kocem z kubkiem herbaty albo chodzilibyśmy oboje w świątecznych
vulfpeck +135
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Wolnościową gurwa partia. Nawet tabletka "dzień po" im przeszkadza XD. #polityka
Wolnościową gurwa partia. Nawet tabletka "dzień po" im przeszkadza XD. #polityka
Rząd PO-PSL w 2013 r. wydał zgodę na przejęcie za 215 mln zł 99 proc. akcji Polskich Kolei Linowych – m.in. z kolejką na Kasprowy Wierch – przez fundusz Mid Europa Partners. „Powrót kolejki w polskie ręce” obiecali w kampanii wyborczej Jarosław Kaczyński, Beata Szydło i Andrzej Duda.
– Będziemy kolejkę wykupywać, taka zapadła decyzja – mówi „Wyborczej” Jan Piczura, szef PiS w powiecie tatrzańskim, który w ostatni czwartek razem z prezydentem Andrzejem Dudą jeździł na nartach w Rabce. – Trwają jeszcze ustalenia, co do szczegółów transakcji. Czy główną stroną kupującą mają być podhalańskie samorządy, czy też udziałowcem będzie również Ministerstwo Infrastruktury.
Wiadomo, że Ministerstwo Infrastruktury nie będzie już próbowało unieważnić prywatyzacji kolejki, choć przez ostatni rok politycy PiS rozważali taką możliwość. Jednak po analizach prawnych urzędnicy doszli do wniosku, że transakcja sprzedaży tatrzańskiej kolejki była zgodna z prawem. Oznacza to, że politykom PiS – by spełnić obietnicę wyborczą – pozostaje wykup kolejki.
Zarządzający funduszem Mid Europa Partners nie ukrywają, że na sprzedaży będą chcieli zarobić.
Biuro prasowe PKL poinformowało „Wyborczą”, że przygotowuje się do publicznej oferty sprzedaży akcji: „Gminy tatrzańskie jak każdy dorosły Polak będą miały prawo do zakupu akcji, a szczegóły oferty zostaną przedstawione w prospekcie emisyjnym”.
źródło
#neuropa #tatry #gory
@mq1: a niech z nich zedrą
@nieznosna_lekkosc_klapek_kubota: Konkretniej, to z nas. Kolejkę chce wykupić państwo, a nie spółka Srebrna ( ͡° ͜ʖ ͡°)