Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#anonimowemirkowyznania
Mirki i Mirabelki pomocy!!!
Tu rożowy.
Od roku tkwię w dziwnej relacji. Od samego początku gadki z podtekstem, wzajemne zachwycanie się sobą i tym jak bardzo jesteśmy podobni w tym czy innym itd i dużo nas łączy. Za dużo. On ma dziewczyne. Prawdą też jest że ma kija w dupie i zero dystansu do siebie, a on jest śmieszkiem i z tego tez powodu co jakiś czas robił sobie z nią tak zwane przez niego "przerwy". I wtedy wszystko dozwolone. Wtedy też nasza relacja przybierała barw. Nie, seksów nie było. Ale propozycje owszem. I wzajemne napalanie się na siebie. Były nawet wyznania z jego strony że jestem dla niego ważna itp. I zakochałam się. Tak na poważnie. Chce żeby był szczęśliwy. Kocham go ehhhhh. Ale nie wiem czy powinnam mu powiedzieć co czuję i prawdopodopodobnie zakonczyć znajomość czy nic nie mówić i tkwić w friendzonie? Nie wiem co robić, nie chce go stracić (,) stał się dla mnie kimś bardzo ważnym. Pomóżcie...
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 7
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Koleś traktuje Cię jako odskocznie od związku i chce od Ciebie seksu, co sam wprost sugeruje i proponuje. A mówi, że jesteś dla niego ważna, bo tak łatwiej będzie mu zaciągnąć Cię do łóżka.
Plus robi "przerwy", żeby zabawić się z jakąś dziewczyną, którą zbajerował. Ty jesteś następna w kolejce.
  • Odpowiedz
RiGCZ: byłam z takim kolesiem bardzo długo, który jak się okazało bajerował laski na boku, bo miał tak wybujałe ego, że nie było nic w stanie go podwyższyć tylko ciągłe podrywanie. Jedną laskę zbajerował dokładnie tak jak ciebie, jej pisał super ekstra esemeski jaka ona jest, zapraszał do jego domu za moimi plecami (tego to się dowiedziałam dopiero rok po fakcie...), a mi powiedział, że zrywa to znajomość (o jak miło),
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania a co ma ci powiedziec glupia naiwniaczko, ze jest wrazliwa, bardzo go kocha i dala sobie wmowic rozne rzeczy (jak ty) i mu wybacza? On bawi sie toba, twoimi uczuciami, wysysa cie do zaspokojenia swojego ego a ty sie jeszcze nad nim uzalasz, ze jego dziewczyna ma kija w tylku. Bedziesz cierpiec na wlasne zyczenie i muej wtedy pretensje tylko do siebie.
  • Odpowiedz