Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
z poważaniem,
ja
Dzięki za tak żywy odzew xDD Niestety wiem że mogą zaistnieć problemy z moderacją, która nie rozumie potrzeb różowych. Trzeba to zmienić, dlatego zapytuję was - co można zrobić, aby uchronić się od moderacyjnego holokaustu? Może wykodzić jakąś małą apkę na androida, zintegrowaną z Mirko?
WYJDŹMY NA ULICĘ
WOLNOŚĆ DLA BENIZÓW NA WYKOPIE
Założę listę obecności i wprowadzę tag #benizmovement gdzie będą się pojawiały informacje na temat rozwoju projektu. Myślę, że można pomyśleć o tej apce. Niech się w ankiecie zgłoszą osoby, które chcą być na liście.
Nie ogarniam coś ankiety. No to kto chce niech plusuje ten wpis.