Aktywne Wpisy
szachmat1488 +1345
Zulf +51
#nieruchomosci #heheszki #oszukujo
Wczoraj przegladajac olxa trafilem na ciekawa oferte. Dzialka 1000m2 dom jednorodzinny/letniskowy. Na zdjeciach (tak mi wydawalo ogladajac oferte na telefonie, potem okazal@sie to bdb zrobiony render) wygladal pieknie. Dzwonie do goscia i mowie ze zainteresowany jestem, ale jak on bedzie wygladal na zywo.
Cena: 500 000 polskich zlotych
-kurła panie identyko ja wysle zdjecia na @.
Oczekiwania: na foto w poscie
Rzeczywistosc: w komentarzu
Wczoraj przegladajac olxa trafilem na ciekawa oferte. Dzialka 1000m2 dom jednorodzinny/letniskowy. Na zdjeciach (tak mi wydawalo ogladajac oferte na telefonie, potem okazal@sie to bdb zrobiony render) wygladal pieknie. Dzwonie do goscia i mowie ze zainteresowany jestem, ale jak on bedzie wygladal na zywo.
Cena: 500 000 polskich zlotych
-kurła panie identyko ja wysle zdjecia na @.
Oczekiwania: na foto w poscie
Rzeczywistosc: w komentarzu
BTW przypominam, że jutro #lodznalyzwy
FAQ:
Można przyjść na spontana nie odzywając się wcześniej, ale lepiej dać znać, by stolik był przewidziany na odpowiednią liczbę osób.
Można dołączyć później, ale bezpieczniej wziąć wtedy numer telefonu, bo możemy się przenieść z czasem.
Powiadomienia na wykopie nie zawsze zobaczę na czas, szczególnie jak piszecie w dzień piwa, więc zachęcam by brać numer wcześniej.
Po telefon zapraszam na PW.
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @SzalonyNick @splndid @Ryjuss @Dusiaklaudusia @morswin28 @Raffael @HetmanPolnyKoronny @Fristo @Wayatt @Masterfcb @jurny_juhas @Matyson @thus @npsr @2ndLaw @Bobikkv7 @mirek_januszy @SamChilders @Aarne @ankawka
Żeby było jasne łyżwy dziś, piwo jutro, post jest z wczoraj
@HetmanPolnyKoronny: Akurat mi pasuje :)