Aktywne Wpisy
czteryrowery +480
Andrzej_Buzdygan +341
Możecie mówić co chcecie o sieciówkach, ale prawda jest taka, że Decathlon jest jedną z najlepszych sieci sklepów sportowych na świecie. Dzięki niej miliony ludzi odnalazły pasję w sporcie, bo nie byli zatrzymywani przez gatekeeperów w postaci super drogich marek butów do chodzenia po górach ani przez tanie gówniane buty rozwalające się po wejściu w kałużę. Tam można kupić takie buty, na które każdego będzie stać i na dodatek mają dobrą jakość.
#druk3d
Ja prowadzę sklep: https://filasklep.pl/ ;)
PVA co prawda nie mam, ale możesz spróbować ABS+ i HIPS.
Doszły mnie też słuchy, że jeden z mirków bawi się z PET-G i HIPS.
Pochwal się, jaką masz drukarkę? ;)
ABS od DevilDesign nie polecam, nie wiem jak ich ABS+ ale ich "zwykłego" ABS lezą mi 2kg bo szkoda na to nerwów.
@Czayen: "Zwykły" DD ABS już od dawna nie jest produkowany i na tę chwilę nie wiem czy w ogóle gdzieś można go kupić.
ABS+ to zupełnie inny produkt: inny granulat, inna szpula, inne pudełko.
Jak nie przeszkadza ci zamawianie z zagranicy to:
- jak chcesz dobrej jakości ABS to polecam z ooznest.co.uk
- Świetny PLA mają 3dfilaprint.com i rigid.ink
@FlameRunner: chyba się kiedyś pokuszę na sample od Ciebie
Komentarz usunięty przez autora
@FlameRunner: FlashForge Creator Pro, model 2016. Fajna bestia, najfajniejsza jest podkładka na blacie, która bardzo poprawia przyklejaność wydruku. Z PLA wyszło mi wszystko, z ABS na razie po prawie 1kg wydruku tylko jeden przedmiot się odkleił w trakcie. Slicer od producenta też jest świetny i nie widzę sensu stosować innego.
@amisobad: Miło wiedzieć, że są takie usługi. A jak to mniej więcej działa?