Aktywne Wpisy
hellb0y +218
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Freeburger97 +45
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
Podaję wyniki wczorajszego potężnego rozdajo
Zwycięzcą zostaje: @Un4rm3D - gratuluję i zapraszam na priv (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Dalej zapraszam wszystkich na turniej, w którym do wygrania jest jedna z następujących gier: #farcry4, #diablo3, #csgo, #h1z1 oraz #doom 4! Turniej jest całkowicie darmowy. Rozgrywka trwa tutaj!
Trwa również rozgrywka dla posiadaczy HCN, w której do wygrania jest świetny gadżet - projektor, który zamieni Wasz smartfon w małe kino domowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zagrać możecie tutaj
#hophands #wyniki #gry #gryzadarmo #wygrywajo
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora