Aktywne Wpisy
Ytarka +29
Lubię, gdy dobre rzeczy równie dobrze wyglądają, a Marshall wie, jak to się robi.
JBL wysiada. I jest brzydki. Nawet z tym nie handlujcie.
#chwalesie #takaprawda
JBL wysiada. I jest brzydki. Nawet z tym nie handlujcie.
#chwalesie #takaprawda
Jakie piwerko najlepsze?
- Zatecky 11.3% (18)
- Carlsberg 2.5% (4)
- Perła 16.4% (26)
- Specjal 3.8% (6)
- Tylko kraftowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) 21.4% (34)
- Redd's, Somersby, Garage 6.3% (10)
- Lech 8.8% (14)
- Tyskie 6.9% (11)
- Żywiec 8.8% (14)
- Inne - napisz w komentarzu 13.8% (22)
1) zaplusuj
2) obstaw datę
3) udziału nie biorą zielonki, z wyjątkiem @januszhajsow który napisał zanim przypominałem sobie aby podać tą regułę (u mnie prawo nie działa wstecz :)
4) opcjonalnie: aby dostać więcej, obserwuj mnie i #wolnyrynekrozdaje bo regularnie coś będziemy organizować
W komentarzu podaj dowolną datę w formacie: "2017-01-21 22:00", musi to być data co najmniej następnego dnia (+24 godziny lub więcej) od momentu gdy poślesz wpis.
Zamiast zwykłego losowania, wygra osoba które poda datę najbliższą do momentu kiedy kurs Bitcoin na giełdzie Bitstamp dotknie 1100 USD/PLN.
Parę dni temu wygrał (i dostał BTC) inny Mireczek - trafił datę dla kursu 1000 USD/BTC w poprzednim konkursie z dokładnością do 2 godzin a obstawiała 14 dni wcześniej.
Wcześniej rozdałem też 125 zł w Bitcoin dla paru Mireczków łacznie w tym wpisie
Można strzelać jak w #bukmacherka lub jak ktoś się bawi w #forex to próbować przewidzieć z znanych kursów, wskaźników itd.
Po wygraniu wyślę Bitcoin w ciągu zazwyczaj 3 dni (ale do 2 tygodni gdybym np był na jakichś wakacjach akurat).
Poprzednie konkursy, oraz przyszłe - można zapisywać się w tagu #wolnyrynekrozdaje
szczegóły w http://www.wykop.pl/wpis/22414641/bitcoin-przekroczyl-1100-usd-btc-gt-wiec-podsumowa/