@xerxes931: a ja nie mam nic przeciwko, tym bardziej, że piosenki dają radę. I feel it coming podobno sami Dafci mu zaproponowali (melodię), a Starboy powstał, bo Guy-Man puścił te bębny i Weekndowi się bardzo spodobały. I feel it coming stał się z miejsca jednym z moich ulubionych utworów, a do Starboya byłem sceptyczny, ale jakoś po 50. odsłuchu stwierdziłem, że jednak bardzo spoko ;p
@Dawidk01: sam muszę przyznać że Starboy też po kilkunastu puszczeniach nawet mi podchodzi, co nie zmienia faktu że gdyby w tytule nie było napisane "feat. Daft Punk" to w ogóle bym nie zczaił że o oni, bit jakich pełno w dzisiejszych czasach, nic specjalnego.
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
Tell me what you really like
Baby I can take my time
We don't ever have to fight
Just take it step-by-step
¸¸♬·¯·♩¸¸♪·¯·♫¸¸
#muzyka #feelsmusic #daftpunk