Wpis z mikrobloga

@ejadaz689: Nie jesteś #!$%@?, ja mam już ponad 100h na liczniku a musiałem #!$%@?ć z walki od Baby Jagi, na szczęście tylko jedna postać poszła w #!$%@?. Na bossach chodzi głównie o dobry setup postaci, jak nie wiesz przy tworzeniu drużyny na jakiej pozycji będzie stał boss i jakich umiejętności używał to masz prawie gwarantowane że będziesz musiał iść na niego drugi raz. Ja widzisz wiedziałem czego się spodziewać od baby
@UrbanHorn: Chyba miałem dobry teamcomp, każdy miał dostęp do 3 miejsca tylko zapewne za mały dps i nie podjąłem wystarczająco szybko decyzji o ucieczce, muszę się lepiej przygotować przed kolejnym podejściem

Ps.W ogóle przed chwilą miałem event z przywróceniem martwej postaci i trafił mi się tam jeden z poległych szóstkowiczów <3
@ejadaz689: Na bossów cudowne są mark teamy > 4 houndmasterów i pozamiatane. :D Jak mi się nie chce kombinować, to biorę 3 gości typu mark i jednego konkretnie na bossa. Co jest naprawdę cudowne w tej grze - prawie każdego bossa można wyłączyć lub upośledzić kilkoma postaciami.

Baba Jaga IMO nie jest trudna, tylko trzeba się na niej skupić. Postać w kotle z reguły olewam. Jak masz pierścienie "antyrasowe" to jest