Wpis z mikrobloga

Cześć!
Sprzedam volvo s60, które jest przede wszystkim bardzo komfortowe oraz ekonomiczne dzięki zamontowanej instalacji sekwencyjnej LPG.

CENA: 11 500 do negocjacji.

Niechętnie sprzedaję, ponieważ wcześniej miał go brat przez 6 lat i jest sprawdzony. Aczkolwiek jestem zmuszony to zrobić ze względów finansowych.

Trochę suchych faktów o aucie:
Rok produkcji: 2001
Poj. silnika: 2 435 cm3
Paliwo: Benzyna + LPG
Moc silnika: 140 KM
Przebieg: 174 600 km
Typ nadwozia: Sedan
Kolor: Czarny
Stan techniczny: Nieuszkodzony

Auto posiada szereg udogodnień w postaci:
- Klimatyzacja dwustrefowa
- Elektryczne szyby (wszystkie) oraz szyberdach
- Elektrycznie ustwaiane oraz podgrzewane lusterka
- Podgrzewane fotele
- Skórzana tapicerka
- Polskie komunikaty komputera
- Kontrola trakcji
- ABS
- Alufelgi

Posiada defekty wizualne, takie jak otarcia, ryski czy pęknięcia, jak każdy 16-letni samochód. Za to pod względem mechanicznym nie można mu niczego zarzucić. Wszystkie naprawy, wymiany olejów oraz filtrów były robione na czas. Dlatego silnik pracuje równo i cicho, ponadto nie ma żadnych wycieków olejów.

Auto zacząłem szykować pod siebie, dlatego zakupiłem nowy akumulator, wymieniłem przeguby oraz zregenerowałem i wgrałem polskie menu do licznika.

Po zakupie należy jeszcze:
Wymienić górne mocowania amortyzatorów oraz wykonać poprawki kosmetyczne, jeśli komuś będą przeszkadzać.

Istnieje możliwość sprawdzenia u dowolnego mechanika na koszt kupującego.

Zachęcam do kontaktu i oględzin niedaleko LUBLINA.

TELEFON: 507 330 477
MazuLuka - Cześć!
Sprzedam volvo s60, które jest przede wszystkim bardzo komfortowe ...

źródło: comment_bE5uZZu7BLHFaJDbWoLOVpnEief4r6xq.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@ketometomen: zazwyczaj się ludzie o ten przebieg czepiają, to napiszę po raz kolejny. Nie wiem czy jest to autentyczny przebieg czy fałszywy, wiem, że był sprawdzany na komputerze, który nic nie pokazał... Ja wyłącznie spisałem z licznika liczby... ot dla informacji. Ogarnięci ludzie nie patrzą na przebieg, bo często jest tak, że lepiej kupić auto z przebiegiem 600k, niż 150k...
  • Odpowiedz