@SzkolneKontoWykopowe: Ona na pewno ogarnia co się dzieje, bo nie jest głupia XD Zobaczymy jak się to wszystko potoczy. Ale pewnie będzie tak jak mówisz. Chociaż czy więcej mi potrzeba? Po co mi dziewczyna? XD
@DywanTv: bardzo dobre podejście :v na początku próbuj przelizać (czy co tam teraz gimnazjaliści robią ( ͡°͜ʖ͡°) ) tylko po pijaku :v będzie wymówka jak coś xD
@SzkolneKontoWykopowe: Kurde. Ale ja ją lubię. Usiadłem koło niej na pierwszej lekcji kiedy ją zobaczyłem, pierwsza lekcja, pierwszy września, pierwsza klasa liceum. Podchodzę zadowolony, ale widzę, że nie ma miejsc, znalazłem obok niej, nie byłem zadowolony, miałem ją wtedy w nosie.
@SzkolneKontoWykopowe: W ogóle miałem taką koleżankę, nie żaden friendzone, nie ta, o której pisałem i ona miała chłopaka, też mojego kolegę. Ile ja się nasłuchałem o ich związku z obu stron XDD Niestety w paru sprawach się nie dogadali i koniec XD
Możesz sobie najwyżej zdjęcia pooglądać, cumplu. ( ͡º͜ʖ͡º)
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Podchodzę zadowolony, ale widzę, że nie ma miejsc, znalazłem obok niej, nie byłem zadowolony, miałem ją wtedy w nosie.
Dokładnie tak wyglądał ten dialog XD
Kurde, tylko nie to
Możesz sobie najwyżej zdjęcia pooglądać, cumplu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
idę powyzywać losowe dziewczyny na tinderze