Aktywne Wpisy
whitewolfik +290
Jeśli myśleliście, że już nic nie jest w stanie Was dzisiaj zaskoczyć, to poczytajcie to:
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z
thority +1942
Jeżeli Wyspy Owcze strzelą dziś nam gola, to losowy plusujący mirek (nie z czarnej listy) dostanie 2137 zł.
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
https://www.olx.pl/oferta/iphone-6s-plus-nowy-CID99-IDjWdGw.html#980ab2ba41
Czy to może być podróbka lub jakiś przekręt?
#iphone #apple
A jest jakaś szansa sprawdzić to na miejscu? Podobno telefon nie był uruchomiony, natomiast pudełko było otwierane.
@fiksbo:
Zależy mi na dużym wyświetlaczu no i żeby był nowy, 64 gb to już wydatek ok. 3000 zł.
No niestety pozostaje tylko zgrywanie na bieżąco tego wszystkiego. Z tego co się orientuję to siódemka ma już 32 gb w tej najuboższej wersji.
Z doświadczenia - jak na szybko mogę sprawdzić ten telefon (bez włączania go)? W sensie, czy nie jest kradziony/ew. czy nie jest to podróbka (chociaż nie widziałem jeszcze podróbek 6s plus). Podobno gość ma paragon z rtv agd, na którym powinien być SN - rozumiem, że powinien się zgadzać z tym podanym na pudełku?
Co do Find My iPhone to kwestia w jakim stanie jest telefon. Jeżeli po uruchomieniu napisz "Hello" oznacza to ze telefon jest czysty i dopiero przejdziesz proces łączenia z kontem apple. Jeżeli telefon uruchamia się normalnie to w opcjach (bodajże iCloud) znajdziesz przełącznik FindMyiPhone. Czym to wogole jest? Usługa ta włącza multi factor authentication przez co nie dość że będziesz
@Fr33
@fiksbo
Mireczki okazało się, że telefon jest w wersji demo. Co należy w takiej sytuacji zrobić? Bo podobno w jakiś sposób można przywrócić normalne oprogramowanie, ale nie do końca wiem jak. Miał ktoś z was z tym styczność?
Już kupiłem go. Wg gościa był nowy, co prawda pudełko było otwarte, no ale nie wygląda na używanego (ma nawet jeszcze folie). O dziwo koleś kupił demówkę za 1999, a mi wcisnął za niecałe 2400.
https://youtu.be/dP2t6Opnwgo
Po takim czymś powinno wszystko grać? Wołam jeszcze @Fr33
A sam restore nic nie da? Na necie coś wyczytałem, że 2 resety przez iTunes usuną demo i wszystko będzie cacy.