Aktywne Wpisy
pieczarrra +235
Patrzycie na umierającego kotka. Ma 15 lat, dwa miesiące temu miał wyciętego guza obok dupki. Okazało się, że ma drugiego, nieoperacyjnego w bebeszkach. Straszne schudł i zmizerniał. Czuje się dobrze, ale wiem, że to kwestia miesiąca, może paru.
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
PawelW124 +71
#przegryw
Pamiętam jak ponad 20 lat temu byłem chory i mama wymyśliła że trzeba mi postawić bańki.
Przywiozła z tatą jakąś starą babcie (Znajomą mojej babci) która była trochę wypita (Bo to w dzień kobiet było) i podczas tego stawiania baniek zapaliła się kołdra.
Ale pomimo tego drobnego incydentu cały proces stawiania baniek zakończył się pomyślnie.
Pamiętam jak ponad 20 lat temu byłem chory i mama wymyśliła że trzeba mi postawić bańki.
Przywiozła z tatą jakąś starą babcie (Znajomą mojej babci) która była trochę wypita (Bo to w dzień kobiet było) i podczas tego stawiania baniek zapaliła się kołdra.
Ale pomimo tego drobnego incydentu cały proces stawiania baniek zakończył się pomyślnie.
#xiaomi #mi5 #android
Pewnie sprzedawac coś dziwnego sam wgrał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Aktualizacja may jedna dostępna do zrobienia ale nie mam Tatrach wifi żeby to zrobić. Czy to młodzi pomoc?
Za moment przyjdzie ktoś bardziej w temacie i stwierdzi czy to wina romu. Ja proponuję zrobić aktualizację.
Aktualizacja jest jedna dostępna do zrobienia ale nie mam teraz wifi żeby to zrobić. Czy to może pomoc?
Sprawdzałem
Bo teraz masz china, a to już trochę zabawy.
A jak ty masz to zawsze można ponownie zablokować, nawet na innym romie.
Poza tym wgrać stable można na zablokowanym urządzeniu.