Wpis z mikrobloga

• 2
@yellowman Gdzie kupiony? Sprawdź w ustawieniach informacje o systemie i wklej screenshoot z numerami wersji.
Pewnie sprzedawac coś dziwnego sam wgrał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Dpdp screenshot wrzuciłem powyżej, chyba że nie o to chodzi?

Aktualizacja may jedna dostępna do zrobienia ale nie mam Tatrach wifi żeby to zrobić. Czy to młodzi pomoc?
  • Odpowiedz
  • 3
@yellowman Masz wgraną beta, więc nie mam pojęcia, czy w tej wersji działa android pay. Polecałbym wersję global stable, która jest raczej lepsza jeśli nie chcesz mieć wszelkich nowinek za cenę błędów.

Za moment przyjdzie ktoś bardziej w temacie i stwierdzi czy to wina romu. Ja proponuję zrobić aktualizację.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dpdp @Dpdp screenshot wrzuciłem powyżej, chyba że nie o to chodzi?

Aktualizacja jest jedna dostępna do zrobienia ale nie mam teraz wifi żeby to zrobić. Czy to może pomoc?
  • Odpowiedz
  • 0
@yellowman Możliwe, że pomoże, na pewno nie zaszkodzi. Chyba, że to jakiś ogólny problem bety, ale ktoś powinien o tym napisać za moment kto używa.
  • Odpowiedz
@Ritycho: @lukaszlukasz: dzieki za odpowiedz coledzy. w takim razie czeka mnie przesiadka na global stable - chyba najlepszy rom dla mnie, skoro stawiam na stabilnosc, pewnosc dzialania i plynnosc w prostych zastosowaniach. zero gier, malo filmikow YT, zastosowania praktyczne i internet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz