Wpis z mikrobloga

No witam, polecicie jakieś sprawdzone sposoby/filtry do snajpienia? Póki co korzystam z następujących, ale skutek jest raczej niezbyt spektakularny, więc może dostanę od Was jakieś protipy:
- moments, buyout 2-3k MT - czasem zdarzają się perełki
- historic, buyout 2-3k MT
- brązy, buyout 500-1000 MT
Jeszcze przeczesuję drużyna po drużynie wszystkie złote, historyczne karty.
Ogólnie to tymi sposobami jakoś powoli sobie radzę, regularnie dokupuję coś do kolekcji, utrzymuję stałą ilość ok. 20k MT, ale to mi nie wystarcza na jakieś ciekawsze zakupy albo snajpy wśród ametystów i diamentów.

#nba2k17
  • 7
@okim całej kasy w tym roku dorobiłem się na koszulkach, logach, i arenach.
- Koszulki, do 1500 MT - jak dużo śledzisz market to wiesz które są warte swojej ceny, szczególnie mniej popularne historyczne, wtedy wyrywasz taką i na market na aukcję od 5k-10k (wczoraj sprzedałem koszulkę Kings z czasów Rochester za prawie 30k!)
- Loga, złote kupujesz do 500 MT sprzedajesz ponad 2-3K
- Areny tutaj jak z koszulkami, ogólnie szukam
@backtoback: No właśnie przestałem się bawić w team items, bo jednak nie byłem w stanie robić tam większych pieniędzy i ta dziedzina rynku się bardzo dynamicznie zmienia. Miałem kilka dni przerwy od gry, pozmieniały się ceny i już mi się tam nie chciało wracać :D

Buty, jak kupowałem zbierając karty na Hilla, kupowałem wszystkie złote do 500 MT i wystawiałem za 1,5K MT - zarobek mały ale karty butów zawsze się
@backtoback: Ciężko mi to stwierdzić. W zasadzie różnice między graczami z ovr > 90 są moim zdaniem niewielkie. Ale przepłacać na 60-70 kartach w momencie, kiedy masz Hilla i dostęp do takich kart jak rubinowy James (idzie go wyrwać za 15k MT) chyba nie ma sensu. Lepiej chyba sobie na spokojnie dozbierać resztę (i ze zniecierpliwienia przepłacić tylko za 20 ostatnich xD).
@backtoback: Obrót historycznymi złotami to złoty (he he) interes - w dwa dni zarobiłem w ten sposób chyba z 350k :O Polecam szczególnie zawodników z Magic. Kupiłem chyba ze 3 Jeffów Turnerów, każdego w okolicy 15k i sprzedali się za ok. 50k każdy. Niedługo zacznę się bawić w kupowanie i odsprzedawanie szafirów. Będziesz chciał relację czy warto?
via Android
  • 0
@backtoback: Dzisiaj to już totalnie zgłupiałem jeśli chodzi o wartości różnych kart. Sprzedałem jakiegoś złotego zawodnika historycznego ze Spursów za 100k xD. Poza tym szmaragdowy Tyson Chandler z NOH poszedł za również 100k. Jeszcze jakiś czas temu był mega tani.
Po wstępnym zbadaniu rynku szafiry to trudniejszy temat, chyba je sobie daruję póki co.