Mirki, myślę że to jest ten czas w którym można wyforsować zbanowanie wszystkich fanów anime z wykopu. Nie przypadkowo w każdej aferze udzielają się fani chińskich bajek. Dzisiejsza afera to idealny przykład, a przy pizzagate też najgłośniej szczekali, że pedofilia nie jest wcale zła.
Jak pan Trump zrobił tak i pan Białek powinien. Zdelegalizować chińskie bajki na wykopie, od razu poziom podskoczy.
@Foliarz: jestem za, trzeba działać i coś w końcu zrobić z tymi #!$%@?. ostatnio pokazali swoją twarz i teraz będą się tłumaczyć na komisariatach ale sporo ich tu jeszcze zostało.
@Foliarz: a odnośnie afer- przecież wiesz, że te żenujące obrazki wrzucają zielone konta z karachana, a spamowanie tego tagu i obrażanie ludzi na nim (którzy dyskutują tu o animowanych filmach) czyni z ciebie idiotę
@Foliarz: a z głową wszystko ok? #!$%@? se po innych tagach bo mi powiadomienia zaśmiecasz, naprawdę mam lepsze rzeczy do roboty niż czytanie zwierzeń ludzi z zakładu specjalnego.
Mirki, myślę że to jest ten czas w którym można wyforsować zbanowanie wszystkich fanów wykopu. Nieprzypadkowo w każdej aferze się udzielają. Dzisiejsza afera to idealny przykład, a przy pizzagate też najgłośniej szczekali, że pedofilia nie jest wcale zła.
Jak pan Trump zrobił tak i pan Białek powinien. Zdelegalizować użytkowników na wykopie, od razu poziom podskoczy.
a przy pizzagate też najgłośniej szczekali, że pedofilia nie jest wcale zła
@Foliarz: "szczekali", bo zrobiłeś #!$%@? tłumaczenie, a sama afera miała pomieszane alternatywne fakty ze zwykłymi. Za wyjątkiem trolli nikt nie bronił pedofilii per se. #takbylo #pstoprawda
@Foliarz: Zgadzam się wyjątkowo, że dzisiaj można zbanować ludzi, którzy dodali post na mirko z tagiem #anime. Zacznijmy od ciebie. Czy to nie przypadek, że największymi hejterami anime na wykopie są osoby niezrównoważone psychicznie, narkomani i kryminaliści? Mające problem sami ze sobą a chcą świat zbawić świat. Cierpisz na zbyt dużą ilość wolnego czasu. Idź na odwyk, a potem znajdź pracę.
Jak pan Trump zrobił tak i pan Białek powinien. Zdelegalizować chińskie bajki na wykopie, od razu poziom podskoczy.
#afera #oswiadczeniezdupy #anime
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@madegg: XD
http://www.wykop.pl/wpis/21864119/forum-karachan-wlasnie-rajduje-wykop-obrazkami-z-c/
Jak pan Trump zrobił tak i pan Białek powinien. Zdelegalizować użytkowników na wykopie, od razu poziom podskoczy.
#afera #oswiadczeniezdupy #anime @Foliarz
@Foliarz: "szczekali", bo zrobiłeś #!$%@? tłumaczenie, a sama afera miała pomieszane alternatywne fakty ze zwykłymi. Za wyjątkiem trolli nikt nie bronił pedofilii per se.
#takbylo #pstoprawda
Czy to nie przypadek, że największymi hejterami anime na wykopie są osoby niezrównoważone psychicznie, narkomani i kryminaliści? Mające problem sami ze sobą a chcą świat zbawić świat. Cierpisz na zbyt dużą ilość wolnego czasu. Idź na odwyk, a potem znajdź pracę.