Wpis z mikrobloga

Mirki, myślę że to jest ten czas w którym można wyforsować zbanowanie wszystkich fanów anime z wykopu. Nie przypadkowo w każdej aferze udzielają się fani chińskich bajek. Dzisiejsza afera to idealny przykład, a przy pizzagate też najgłośniej szczekali, że pedofilia nie jest wcale zła.

Jak pan Trump zrobił tak i pan Białek powinien. Zdelegalizować chińskie bajki na wykopie, od razu poziom podskoczy.

#afera #oswiadczeniezdupy #anime
F.....z - Mirki, myślę że to jest ten czas w którym można wyforsować zbanowanie wszys...

źródło: comment_wZEfL4A93jfgwpwJeGdorn1NcxrQP2dj.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

• 0
Mirki, myślę że to jest ten czas w którym można wyforsować zbanowanie wszystkich fanów wykopu. Nieprzypadkowo w każdej aferze się udzielają. Dzisiejsza afera to idealny przykład, a przy pizzagate też najgłośniej szczekali, że pedofilia nie jest wcale zła.

Jak pan Trump zrobił tak i pan Białek powinien. Zdelegalizować użytkowników na wykopie, od razu poziom podskoczy.

#afera #oswiadczeniezdupy #anime @Foliarz
  • Odpowiedz
a przy pizzagate też najgłośniej szczekali, że pedofilia nie jest wcale zła

@Foliarz: "szczekali", bo zrobiłeś #!$%@? tłumaczenie, a sama afera miała pomieszane alternatywne fakty ze zwykłymi. Za wyjątkiem trolli nikt nie bronił pedofilii per se.
#takbylo #pstoprawda
  • Odpowiedz
@Foliarz: Zgadzam się wyjątkowo, że dzisiaj można zbanować ludzi, którzy dodali post na mirko z tagiem #anime. Zacznijmy od ciebie.
Czy to nie przypadek, że największymi hejterami anime na wykopie są osoby niezrównoważone psychicznie, narkomani i kryminaliści? Mające problem sami ze sobą a chcą świat zbawić świat. Cierpisz na zbyt dużą ilość wolnego czasu. Idź na odwyk, a potem znajdź pracę.
  • Odpowiedz