Wpis z mikrobloga

• 0
@Tomeek zastanawiam się czy w tej cenie jestem w stanie kupić jakiś lepszy rower.
Ja raczej potrzebuje coś na weekendy.
Teraz mam jakiś Unibike i starczył na jakieś 15 lat. Tylko jak mam porównanie z innymi rowerami, to kupiłbym coś nowego.
  • Odpowiedz
@#!$%@? zobacz ofertę Krossa na oficjalnej stronie. Miałem od nich Hexagona X1 z 2013 za 900 zł i na jazdę po mieście i wycieczki do lasu mi spokojnie starczało.
  • Odpowiedz
  • 1
@#!$%@? dla mnie dupy nie rwie, sam mam starszego rockridera 6.3, i do moich zastosowań wystarcza od 6ciu lat, zmieniłem tylko hamulce na skuteczniejsze. Zakochałem się w szosie i nie przeglądam mtb. Szkoda ze napęd w nim to altus, a nie alivio.
  • Odpowiedz
@RVRE_PEPE: KROSS Hexagon R3 z tego co widzę to ma z przodu gorszą przerzutkę, z tyłu lepszą, bez tarczowych hamulców. Gwarancja 5 lat. Na rowery z Decathlonu jest dożywotnia na: ramę, mostek, kierownicę i widelec. Dodatkowo Kross jest 100zł droższy. Reszta w tej cenie z tego co widzę to też ma przeważnie przerzutki Tourney czyli słabsze i wszystkie mają V-Brake - wolę tarcze.

Lazaro

@niewidzialna_reka_wolnego_rynku: gdzie szukać tych rowerów? ta strona średnio mnie przekuje. Musiałbym
  • Odpowiedz
  • 0
@#!$%@? lazaro, do tych pieniędzy chyba nie ma nic lepszego. Rower już ma swoje lata, ale jest całkiem ok, jak był nowy to go męczyłem i swoje w kość dostał. Rama jest ok, widelec jest słaby i damper. A tak to dla mnie ok, obejrzyj to lazaro.
  • Odpowiedz