Aktywne Wpisy
kamsher +18
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +4
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Czy można być jeszcze większą żeńską stuleją?
Mam 25 lat, pierwszy raz mam okazję na te słynne #seksy ale nie skorzystam, bo mam za dużo kompleksów. #logikarozowychpaskow #tyleprzegrac
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania Co do dziewictwa to chill, rzekłbym że wielu u kobiet to nawet ceni, a już na pewno nie ma faceta którego stanowiłoby to problem. A co do miłości to wiesz, może za dużo oczekujesz. Jak tak patrzę po ludziach to taka namiętna miłość od pierwszego obejrzenia i pełna uniesień to chyba tylko w filmach rodem z hollywood. Może po prostu poszukaj kogoś w kogo
Nie zastanawiasz się co z nią nie tak?
Bo ja 3 i z żadną nie było nic "nie tak" bardziej, niż ze znanymi mi dziewczynami, które dziewictwo traciły w wieku 14-19 lat.
Porządna, wartościowa dziewczyna. Uroda, seksapil, powodzenie u mężczyzn. Zero stulejarstwa. Po prostu za wysokie wymagania jak na ludzi, których poznawała.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania Bo?
Choć po części to Cię rozumiem bo w pewnym sensie mam podobnie - myślę że nawet jak po 1000 prób któraś w końcu odpisze i ogromnym wysiłkiem uda mi się zorganizować jakieś spotkanie, a może nawet kolejne to ten cały wysiłek wydaje mi się daremny, bo jestem prawie pewien że w pewnym momencie podtrzymywanie znajomości będzie dla mnie zbyt dużym obciążeniem
Wydaje mi się, że jedna trudniej.
Raczej w naszym społeczeństwie panuje zasada, że to facet inicjuje "te sprawy".
Jeśli kobieta nawet ma ochotę, to czeka na ruch faceta.
Dlatego uważam, że facet ma łatwiej, bo sam inicjuje.
@rraaddeekk: Chyba się nie dogadaliśmy. Chodziło mi o bardziej o podryw, o wejście z kimś w związek a nie o sam seks. Cicha, nieśmiała, zamknięta w sobie introwertyczka i tak będzie miała adoratorów (pomijamy tutaj kwestie wyglądu, skupiam się na kwestiach charakteru), natomiast jeśli facet jest taki to... ma duże szanse powiększyć grono czarodziejów.
W naszym społeczeństwie przyjęte jest, że to facet robi pierwszy krok i on "podrywa", dlatego uważam, że mamy łatwiej.
Konwenanse nam sprzyjają.
@PokeFapper: a u mnie właśnie jest tak jak napisałam we wpisie, nawet jeśli miałabym szansę na związek, to nie skorzystam
Zaakceptował: Asterling