Aktywne Wpisy
Mam sprzeczkę z kolegą. Pożyczyłem mu kilka dni temu 50 zł, zobowiązał się oddać szybko. "Oddał" wczoraj, jednak za chwilę kasy nie miałem. Są 2 opcje, albo zgubiłem (w co wątpie), albo jakoś mi #!$%@?ł jak się żegnaliśmy (zbicie piony i poklepanie po plecach, nie widziałem jego ręki). Kolega upiera się że mi nie odda już hajsu. Co mogę zrobić? Nie jestem jakimś januszem żeby awanturować się o 50 zł, ale chciałbym
SolarisYob +431
Jak myślicie, jakie "projekty badawcze" i "prace rozwojowe" prowadził wykop za te 2 miliony?
#pracbaza
#pracbaza
#logikaniebieskichpaskow #heheszki
wracając do tematu, takie zachowanie jest mało męskie, aż się muszę przechodzić za każdym razem jak widzę taką rozmowę, "przepraszam, że żyję o piękna, dzięki, że odczytałaś moją wiadomość".
masz rację, popieram.
Zostawiam plusa.
Szkoda, że mało kto zrozumiał o co Ci chodzi, oni wszyscy teraz myślą, że wolisz teraz sebe xd co te Mirki
@Sh1eldeR: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Shanny: Ale wiesz, że każda kobieta ma inne granice #!$%@?? Dla jednej ktoś jest chamem, a dla drugiej jest zajebistym facetem, pomimo iż wobec obu pań zachowuje się tak samo. I mamy do każdej się dopasowywać? To tak nie działa.
on: hej, masz ochotę wyjść dziś na spacer?
ona: nie, dziś nie mogę
I teraz trzy opcje
a) Ojej, przepraszam że przeszkadzam, a co robisz? A zresztą nie musisz odpisywać, pewnie masz lepsze rzeczy do roboty niż pisanie z kimś takim jak ja, przepraszam że się narzucam :(
b) no trudno, może innym razem ;)
c) A TO
@Shanny: Zawsze i wszędzie, i nie interesuje mnie opinia innych. Właśnie dlatego, bo wszystkim człowiek nie dogodzi, więc po co się męczyć? Dopasowywać można się z partnerem z którym chce się spędzić resztę życia, a nie z jakimiś łóżkowymi przygodami.
Tak czy siak, dziwni faceci są w twoim życiu. Ja jeszcze nie spotkałem ziomków, którzy by ciągle wszystkich przepraszali.