Aktywne Wpisy
ninetyeight +684
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +10
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Co myślicie o tym, aby na obecnym etapie założyć konto na patronite? Wydaje mi się to średnim pomysłem ze względu na jeszcze zbyt mały zasięg/popularność tego mojego całego "jeżdżenia" - mało kto ma ochotę wysłać chociażby złotówkę randomowi, co rozumiem :)
Myślałem również o utworzeniu koszulek/kubków na portalu cupsell.pl - co myślicie? Jednak wsparcie w systemie coś za coś jest fajniejsze, zostaje coś na dłużej. I może patrząc z perspektywy wysłanych złotówek do otrzymanych przeze mnie nie jest to zbyt korzystne, tak coś zostaje... Coś fajnego, materialnego :P
Pytanie kieruję tym, że pomału zaczyna brakować mi funduszy i/lub możliwości ich pozyskiwania. Robię co mogę ze sponsorami, ale wiadomo, to jest ciężki temat jeśli podchodzimy do tego bez np. konkretnych osiągnięć w skali sezonu. Jeśli nie będzie siana na rajdowanie to nie zginę, Ogier nie skończy kariery ani niebo nie spadnie nam na głowy. Ale byłoby trochę łatwiej.
Co o tym sądzicie? Liczę na komentarze, najlepiej te krytyczne :) Pozdrawiam
#gumizakolkiem
I - niestety - generuj mnóstwo treści. Zainwestuj w przynajmniej dwie gopro aby nagrywać gdzie jedziesz i wewnątrz kabiny.
Do tego przydałaby się jakaś "dokumentacja" stanu technicznego auta, co rozwaliłeś, co naprawiłeś itp.
Brzmi jak sporo roboty, no ale taka konkurencja
Tez wlasnie nieduza w sumie iloscia materialow kierowalem sie mowiac ze srednim pomyslem jest konto na patronie. Bede musial popracowac ;)
A co sądzicie o live prowadzonego poprzez FB? Technicznie nie jest to trudne do ogarnięcia, a byłoby dość ciekawe i w sumie stosunkowo pionierskie w moich okolicach :D
Tylko musisz brać poprawkę a Twój zasięg, który niestety jest marny ;)
Jeśli dobrze widzę, na wykopie obserwuje Cię ok sto osób. Sporo, ale na standardy internetu (a w szczególności zarabiania w internecie) to bardzo mało.
Przede wszystkim musisz generować więcej treści. Patrz po jutuberach od minecrafta - codziennie wrzucają filmik z kopania w ziemi. Jest to ekstremum, ale mimo wszystko powinieneś brać inspirację ;)
Dzieki!