Aktywne Wpisy
Elev +276
jestem #!$%@? alimanciarzem
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
A330 +332
http://www.wykop.pl/link/3566919/najwieksze-miasta-swiata-dzis-i-dawniej-motyl-i-globus-1/
Komentarz usunięty przez autora
@Pannoramix: Czemu? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mi to się marzy żebyś wypuszczał po 5 albo więcej tygodniowo, bardzo fajnie się ogląda. Stara się trochę częściej niż raz na dwa tygodnie, bo już się doczekać nie mogę :\
@Truszek współczuję, chociaż nowy kanał już dorzuciłem do subskrybowanych. Pewnie chodziło o to, że momentami
Jeśli mogę coś doradzić, to pomyśl też poza prezentacją NAJ-(większe,bardziej,ładniejsze) itd., o jakichś tematach geograficznych, które tłumaczą jakieś zjawiska, dlaczego coś wygląda tak, czy wyglądało tak dawniej?
Co do gorących miejsc, to polecam zainteresować się Doliną Śmierci (Kalifornia, USA). Tam nawet do 100 stopni potrafi się nagrzać grunt. Ogólnie ciekawe miejsce i sporo różnych plotek i