Aktywne Wpisy

BozenaMal +204

mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Jak ustalono, do współżycia dochodziło niemal codziennie przez 9 miesięcy; w międzyczasie nauczycielka dokonała aborcji. Według jej wyjaśnień spotkania zainicjował uczeń, ona miała początkowo opierać się jego awansom. Sędzia orzekający w sprawie stwierdził, że skazana nie stanowi żadnego zagrożenia dla dzieci ani nie jest typowym pedofilem, jednak chce tym wyrokiem przekazać pewną wiadomość społeczności (w jednym tylko roku szkolnym w Teksasie prowadzono blisko 200 postępowań wyjaśniających w sprawie niewłaściwych relacji - nauczyciel uczeń). Alexandria prawdodpodobnie będzie uprawniona do warunkowego przedterminowego zwolnienia po upływie 5 lat odbywania kary w więzeniu. Skazana ma 6 letnią córkę.
http://www.chron.com/news/houston-texas/article/Former-middle-school-teacher-impregnated-by-10854219.php?cmpid=twitter-desktop#photo-12185355
#usa #p-------a #stulejacontent #duralexsedlex #ciekawostki #ladnapani
źródło: comment_yvi7QMwV8OXqUT2U4bi394bk2dPwFNcn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie może zabraknąć:
źródło: comment_AtqOtXuzIoIyRNDJukIz0pl3VZ5LkIqe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora