Wpis z mikrobloga

Mam wrazenie ze projektant inspirował się obrazkami z gum turbo ( ͡° ͜ʖ ͡°) ....i ze zatrzymal się w czasie w latach 80 albo 90 ...dzisiejsze supersamochody nie wygladają tak....plastikowo, kiczowato. Kicz to wizytowka tego auta a typowym kierowcą tego wozu powinna byc tępa tleniona blondynka w białych kozaczkach i ciuchach w panterkę. Taki samochod moze imponować wsiowym karynom i biedakom ktorych nie stać na porsche ( ͡° ͜ʖ ͡°) #arrinera
Testopisior - Mam wrazenie ze projektant inspirował się obrazkami z gum turbo ( ͡° ͜ʖ...

źródło: comment_WCUFE2h2SRQednZjpgaxvM6ZKbkT7ewY.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
@Testopisior: nie wiem o co Ci chodzi. sylwetka raczej z lat 2000+, chyba dawno nie widziałeś pojazdów z lat '80 i '90. Jedynym minusem (oprócz tego na akumulatorze #pdk) jest to, że wydaje się być połączeniem kilku istniejących już modeli, nie ma własnego zdania, jest supersamochodem zrobionym na siłę, bez pomysłu.
  • Odpowiedz
@zolwixx: no wlasnie to małpowanie stylów to wiocha. Troche lamborgini trochę ferrari a troche POLSKI ŻUK Z PAKĄ ZAŁADOWANĄ CEBULĄ !! Wieś i tyle. Gdyby ktos z moich znajomych kupil to coś to bym go opluł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Testopisior: przeciez to jest render starego konceptu, nowsza wersja wyglada znacznie inaczej. -Zgodze sie, ze wiekszosc superaut to fascynacja na temat lambo, jedynie keningseg wypracował swoją własną linie z płaskim dachem ;p
  • Odpowiedz