Aktywne Wpisy
Hitman8624 +417
Nic nie budzi człowieka lepiej niż pukanie do dzwi policjanta o 4 rano z zapytaniem czy motocykl który leży 50 metrów od mojego domu nie jest przypadkiem mój. Jak się okazało to był mój motocykl i policja akurat przejeżdżała obok gdy jakiś trzech ch00jków go kradło. Udało się złapać dwóch z nich od razu a trzeciego szukają. Z tego co widziałem to moto niezbyt uszkodzone ale jak zobaczyli radiowóz to go rzucili
Canova +82
Wtf xD Nie dziwie się że dzieciarna ma zryta banie jak od małego jest wszędzie atakowana seksualnościa
#rozowepaski #niebieskiepaski #beka #twitch
#rozowepaski #niebieskiepaski #beka #twitch
Chomik stwarza jakieś tam problemy ale nie poddaję się jeszcze ;) właśnie uruchomiłem możliwość (bez ograniczeń) ściągania wyłącznie ze strony głównej, pobieranie z dowolnego linka będzie możliwe ale jeszcze nie wiem kiedy. Odezwał się do mnie pewien reklamodawca więc nie zdziwcie się jak się pojawią jakieś nieuciążliwe reklamy - i tutaj mam taką gorącą prośbę abyście po prostu wyłączali AdBlocki - to głównie od Was zależy jak długo strona będzie działać.
Dużo osób pytało także o możliwość dotacji inną formą niż BTC - lada dzień włączymy m.in. wpłaty przez Skrilla.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania strony :)
https://chomikuj-pobieranie.net/
#chomikuj