Aktywne Wpisy

Jank3s +250
#pcmasterrace #nvidia #amd
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
30k-30k +1
Szukam nazwy dla firmy mojej dziewczyny ktora bedzie stylistka rzes. Daje 30zl. Moge dac hajs w escrow jako ze zielonka. Rozstrzygniecie za 2 dni. Najbardziej plusowany komentarz dostanie 10zl #firma #ciekawostki #konkurs

Zakupiłem coś takiego okazało się, że raster 0,8mm jest za duży w sumie mogłem to ogarnąć przed zakupem ale nie doczytałem oczywiście.
Czy jak kupię o taką to będzie ok? Raster 0,5mm. Wydaje mi się, że pod LQFP64 powinno właśnie być 0,5mm ale jeżeli bardziej doświadczony użytkownik lutownicy wyprowadzi mnie z błędu to będę wdzięczny ;)
tak, pin pitch 0.5mm
Namęczysz się z taką płytką. Wiem co mówię ;p Zainwestuj w płytkę nucleo64
Kiedyś trzeba się nauczyć lutować albo przynajmniej spróbować ;)
w szufladzie leży jeszcze uBGA 144 stm32F4 (błąd w trakcie zakupów ) poczeka aż będę miał piękna stacje lutownicza na gorące powietrze ;)
I tak jak pisał @Tymian, złap kilka nóżek (najlepiej po przeciwnych stronach), przylutuj boki na gotowo i wróć do tych wcześniej przyłapanych.