Aktywne Wpisy

wfyokyga +38
Format .webp=HIV
źródło: temp_file6535998231604751347
Pobierz
Grzesznik01 +3
Właśnie #!$%@?łem ćme bo mnie #!$%@?ła, ale jak tera patrzę to albo to był boss wśród ciem, albo jakiś inny gatunek. #!$%@? tak pięknych skrzydeł nigdy nie widziałem
źródło: temp_file2115349961633666798
Pobierz

Derby rumuńskich służb bezpieczeństwa i tamtejszej armii, 119 meczów bez porażki z synem dyktatora jako szarą eminencją klubu, Puchar Europy, a trzydzieści lat później... Mecz Steaua - Steaua w IV lidze rumuńskiej.
Historia o generałach wykradających puchary. O właścicielu, który odrzucał wielomilionowe oferty z więziennego spacerniaka. O dwóch procesach, które ze Steauy zrobiły FCSB, o czasach glorii i czasach porażek, wreszcie o przyszłości, gdy jeden z dwóch zdobywców Pucharu Europy zza żelaznej kurtyny może skończyć w ligach amatorskich.
Zapraszam. Jak momentami będzie nudno, to wybaczcie. ;)
http://weszlo.com/2017/01/08/steaua-kontra-steaua-iv-lidze-rumunskiej-pucharu-europy-paranoi/
#pilkanozna #weszlo #rumunia trochę też w sumie #mirkohooligans, szczególnie w kwestii psikusa kiboli Dinama ;)
@Zaklad_ubezpieczen_aspolecznych: Wiem, niestety wiem. Sam mam androida i nie mogę nawet sprawdzić pocisków po sobie w komentarzach :) Mają poprawić, tak słyszałem. Nie trzeba im podobno przypominać co pół roku ;)
A a a a a tekst bardzo fajny ;)