Reporterka TVP Info chyba wyleci z roboty ( ͡°͜ʖ͡°) Okolice 15:10, wiecie gdzie mozna to znaleźć? @tvp_info robicie długi materiał o zanieczyszczeniach, nawet na pogodynke przy mapie miast-trucicieli znalazlo sie miejsce, a ani słowa o górnym spalaniu? #tvpinfo #heheszki #krakow #smog
@MasterSoundBlaster: Nie jestem z Krakowa, więc się nie wypowiem. Mieszkam w woj. pomorskim i w mojej miejscowości jest jeszcze bardzo dużo pieców kaflowych, które uniemożliwiają górne spalanie z powodu zbyt małej komory. Taki urok zabytkowego ogrzewania.
@TlustodupyBialorusin: Ma, bo tak jak napisałem Ci wyżej jak wygląda sytuacja w Krakowie. W Krakowie chyba wszędzie gdzie widziałem taki piec to mają one już wkładkę elektryczną.
Teoria spiskowa trochę, ale fajny komentarz widziałem. "Jaj wycofać jednostki ze strefy, która chcemy zaatakować atomówką, tak żeby wróg się nie domyślił o co chodzi?" #ukraina
Reporterka TVP Info chyba wyleci z roboty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Okolice 15:10, wiecie gdzie mozna to znaleźć?
@tvp_info robicie długi materiał o zanieczyszczeniach, nawet na pogodynke przy mapie miast-trucicieli znalazlo sie miejsce, a ani słowa o górnym spalaniu?
#tvpinfo #heheszki #krakow #smog
Czy w Krakowie większość takich pieców nie jest przerobiona tak czy siak?
No ale OP dodał tag #krakow ;P
Ma, bo tak jak napisałem Ci wyżej jak wygląda sytuacja w Krakowie. W Krakowie chyba wszędzie gdzie widziałem taki piec to mają one już wkładkę elektryczną.