Wpis z mikrobloga

Dilnix wstawił poprawioną wersję moda eui 020s. Przetestowałem, u mnie jak narazie wszystko działa.
#letv #x600
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Szczerze mówiąc nigdy nie używalem 15s, więc szczegółów nie znam. Prawdopodobnie poza ogólną optymalizacją poprawiono żyroskop, zasięg wifi... tyle wiem
  • Odpowiedz
@formal: Sprawdziłem aparat i nie działa - czarny ekran. Mam też jakiś problem z ustawieniem języka na polski - MoreLocale nic nie robi, a inna apka mimo przyznania su wyświetla, że nie może zmienić języka.
  • Odpowiedz
@dariot : ja używam roma w j.angielskim i nie jest to dla mnie problemem, jedyne co to zmieniłem język rozpoznawania mowy google z ANG na PL (settings>google>search&now>search language) bo mi bardzo przydaje się np.przy dyktowaniu adresu w google maps w czasie jazdy.

@formal : Jeżeli chodzi o messengera to niestety mi również nie działa w nim aparat.
  • Odpowiedz
  • 0
@hubo: System po angielsku mi nie przeszkadza. Apki preferuję po polsku, ale bez tego też przeżyję. Bardziej mnie ciekawi źródło problemu oraz czy nie będzie problemu w innych sytuacjach.
  • Odpowiedz
@sonyman dzięki
U mnie po zmianie wersji messengera na 98.0.0.18.71 aparat i wideorozmowa działają, nie zapomnijcie wyłączyc funkcji auto-update apki.
  • Odpowiedz