Aktywne Wpisy
Veela +1
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
sildenafil +235
Rada Europejska ds Polityki Społecznej przyjęła dzisiaj dyrektywę, która za definicję zgwałcenia uznaje jedynie akt penetracji waginalnej, analnej lub oralnej o charakterze seksualnym ciała kobiety . Tak, tylko kobiety. To już tylko krok od przyjęcia jej przez Parlament Europejski. Co to oznacza w praktyce?
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
http://money.cnn.com/2017/01/03/technology/ford-mustang-hybrid/index.html
Wiem, że w historii były Mustangi bez V8 pod maską. Wiem, że są na rynku sportowe samochody z hybrydami. Ale jednak mimo wszystko... Jakoś tak nie przystoi.
#mustang #samochody
Ale generalnie zgoda. Z mojej pespektywy mustang od strony technicznej nie ma za duzo (wcale? (✌ ゚ ∀ ゚)☞ ) zalet.
Szczegolnie jesli chodzi o 5 generacje (2005-2011) to w przedliftach nie ma znaczacej roznicy pomiedzy GT a zwyklym 4.0 . Szczegolnie w automacie. 4.0 w manualu jezdzi podobnie jak GT w automacie.
3.7 przemilcze, bo moim zdaniem jest bez
Mam to czego oczekiwałem. Samochód, który jest narowisty, ale da się go okiełznać nawet w trudnych warunkach. Brutalną moc i fantastyczny bulgot V8. Idealny samochód do codziennej jazdy. Jazdy, która daje masę frajdy. Która powoduje, że często jeżdżę po prostu żeby
V8 to kwintesencja motoryzacji i ide o zaklad,ze ktoras z nastepnych generacji nie bedzie jej miala. Na poczatku sie zrobi larum, moze decyzje odwleka decyzje, ale to nie uniknione. Masz moim zdaniem jednego z ostatnich prawdziwych muscle.
Ale pomiedzy Twoim mustangiem a GT z 2007 jest przepasc. Diametralnie inne auta o innym charakterze.
Co nie zmiania faktu,ze ostatnie prawdziwe v8 ( ͡° ʖ̯ ͡°
@bigger: I właśnie dlatego mam zamiar jeździć nim do samego końca. Mojego lub jego.
nawet nie zlicze ile razy tak mowilem o autach. jak narazie to z takich dekjlaracji tylko motocykl mi sie ostal.
Pick one.
Papierowe osiogi czy moc to jedno, a zycie sobie.
Serio. no karwa. Dla mnie juz 3.7 to jest lekki dramat.
w challangerze ostatni mi sie plakac chcialo. Tak rewelacyjnie wygladajacy woz z takim gowno-silnikiem. No dramat.
Mustanga nie kupujesz dla srodka, wyposazenia czy prowadzenia. Dla legendy i silnika.
Mustangiem pewnie jakis mega kilometrow nie bedziesz robil, wiec bez specjalnej roznicy. Zreszta roznic w spalaniu za duzych
Jestes jedyna znana mi osoba, ktora kierowala sie pragmatywmem przy wyborze Mustanga :D
Mustang na pewno bije pod wzgledem osiagow merca i BMW , ale jesli chodzi o wyposazenie to nawet nie jest inna dekada. To sa wieki
Dilerzy w salonie BMW czy Merca