Wpis z mikrobloga

@Clear: w ciągu dnia polecam Łazienki Królewskie (teraz akurat nest slowpoków) - dość duża różnorodność, pojawiają się Dratini, czasami jakiś Lapras/Snorlax, często odpalane lury przy Pałacu na Wyspie. A wieczorami zwykle ludzie lurują na skrzyżowaniu Bugaj/Boleść na Starym Mieście, miejsce w którym najczęściej w Wawie się pojawia Dragonite i Aero, Lapras/Snorlax też czasami się zrespi w okolicy.

Chyba że chcesz się przejechać na jakiś nest, obecnie są takie:
Łazienki - Slowpoke
@gorush: z discorda nigdy nie korzystałem. Jak to działa, jak mam apke w tel to dostaje powiadomienia jesli ktos skanowal i znalazl rzadkie poksy? Sam ustawiam o jakich ma mnie powiadamiac?
No i jak nie mieszkam w centrum to chyba nie mam zbytnio po co instalowac? :P
@gorush: ok przeczytałem Twój FAQ, ale z tego co rozumiem to wtedy w pokealercie mogę mieć czynny tylko filtr który Wy akceptujecie? Np wy chcecie Venusaury tylko ponad 90iv, a ja korzystajac dla siebie z PokeAlerta chciałbym wszystkie.
@piotrr_: jest tam zakładka powiadomienia zewnętrzne. Oraz możesz ustawić dla danego pokemona IV jakie musi mieć aby pokazał się na mapie oraz wysłano powiadomienie i do ciebie i na zewnątrz.
Także możesz skanowac co chcesz ale wysyłać tylko rare. Z czasem i tak te filtry zaczną mieć sens zwłaszcza z obecnością nestow i skanerów.