Aktywne Wpisy
TfarukBartus +167
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
sebek1234 +109
Oglądałem sobie hotele na bookingu i w opiniach znalazłem to. Ludzie ciągle mnie zaskakują. XD
#humorobrazkowy #booking #heheszki
#humorobrazkowy #booking #heheszki
Zapraszam do obserwowania #jdfoto
#fotografia #mojezdjecie #tatry #zakopane | FB | Instagram | FAQ
@Nahcep: Wyłącz w takim razie stabilizację obiektywu, bo skoro masz statyw, to najprawdopodobniej to Ci wszystko niszczy. Oczywiście koniecznie użyj samowyzwalacza na co najmniej 2 sekundy, + ewentualnie pilot/wężyk do wyzwalania :)
@herejon:
@groldominika: Chwilę po północy. Cudem wstrzeliłem się w moment bez fajerwerków ;)
@HulajDuszaToLipa - gratuluję, świetne zdjęcie!
@przemax: Tylko zarezerwuj sobie wszystko tak z pół roku wcześniej :)
@kraven2000: @sonep: Mieszkam w Zakopanem. Natomiast z ciekawostek mogę powiedzieć, że znaleźli się oszuści, którzy oferowali ludziom noclegi w moim domu. Od tychże ludzi wiem, że dali się złapać na 200zł
@snapp @HulajDuszaToLipa: podpinam się pod pytanie :). Bardzo fajna fotka.