Aktywne Wpisy
Minieri 0
Dobra bo nie da mi to spokoju - czy według was serio są nawet tutaj opłacane onuce? Bo widziałem że ten gość z Cooperem w avatarze spamuje, są jacyś inni? I jakby można to przykłady bzdur które piszą poproszę o pomocy Polski dla Ukrainy itp.
Sry, ale nie śledzę za bardzo a mnie to zaciekawiło.
#ukraina #wojna
Sry, ale nie śledzę za bardzo a mnie to zaciekawiło.
#ukraina #wojna
Dziś mignęła mi gdzieś informacja że rosjanie stawiają w gotowości strategiczne wojska rakietowe = grożą atakiem nuklearnym i mają 1500 głowic.
Może ta cyfra robi jakieś wrażenie ale przesiejmy sobie troszkę dużą cyfrę przez sito rzeczywistości.
Rosja mówi że ma 1.500 głowic.
- Twierdziła też że ma 12.500 czołgów, ale wiemy jak działają gtakie ównokraje więc na papierze cyfra się zgadzała ale okazało się że na te cyfre składały się nawet t-34
Może ta cyfra robi jakieś wrażenie ale przesiejmy sobie troszkę dużą cyfrę przez sito rzeczywistości.
Rosja mówi że ma 1.500 głowic.
- Twierdziła też że ma 12.500 czołgów, ale wiemy jak działają gtakie ównokraje więc na papierze cyfra się zgadzała ale okazało się że na te cyfre składały się nawet t-34
Z tego co przeczytałem najbardziej aktywni typerzy dostaną jakieś tam nagrody, a po 1 lutego wszystkie coinsy zostaną zresetowane, tylko co potem ?
#csgo #csgolounge