Aktywne Wpisy
Heekate +58
Takie podsumowanie.
- Wykryty przez radar i zestrzelony o 13:45 EST 2/10/2022.
- Bezzałogowy obiekt "wielkości małego samochodu" lecący na wysokości około 14km.
- Obiekt przeleciał nad częścią Alaski, zmierzał w kierunku bieguna północnego.
- Opisany jako "cylindryczny i srebrno-szary" bez przymocowanego balonu i bez widocznych środków napędu czy unoszenia.
-Lucasa Tomlinsona z Fox News: „Wyższy urzędnik USA potwierdza, że „obiekt” zestrzelony nad północną Alaską w piątek, był w stanie przeniknąć przez
- Wykryty przez radar i zestrzelony o 13:45 EST 2/10/2022.
- Bezzałogowy obiekt "wielkości małego samochodu" lecący na wysokości około 14km.
- Obiekt przeleciał nad częścią Alaski, zmierzał w kierunku bieguna północnego.
- Opisany jako "cylindryczny i srebrno-szary" bez przymocowanego balonu i bez widocznych środków napędu czy unoszenia.
-Lucasa Tomlinsona z Fox News: „Wyższy urzędnik USA potwierdza, że „obiekt” zestrzelony nad północną Alaską w piątek, był w stanie przeniknąć przez
Grooveer +5
Nie potrafi mi podłączyć słuchawek. Niby dźwięk idzie do słuchawek ale nie działa mikrofon słuchawkowy który jest wbudowany pod jeden kabel słuchawek (creative auravana live2) . Wykrywa mi tylko micro wbudowany w lapka.
Wszyscy się na mnie wkurzają że mnie nie slychać no bo microfonu mi nie wykrywa ze słuchawek
Odinstalowywałem i instalowałem na nowo sterowniki realtek hight definition audio.
Mój laptop to MSI GT683dxr. I #!$%@? windows 10 na windows 7 wszystko elegancko działało.
Bardzo proszę o pomoc
#audio #sterowniki #pomocy #pomoc #naglosnienie #windows10
1) Otwórz Realtek HD Audio Manager
2) Kliknij prawym przyciskiem myszy na czarnym symbolu wejścia audio (prawy górny róg okna).
3) Wybierz zestaw słuchawkowy z listy.
Ba dowiedziałem się że po prostu w słuchawkach są imitowane głośniki jak wyłączyłem głośniki to automatycznie w słuchawkach nie ma dźwiękiu. A gdy w słuchawkach jest dźwięk to nie ma na głośnikach.
Więc tak jakby nie ma słuchawek